Vraag & Antwoord

Anders (software)

interessante case voor kenners

7 antwoorden
  • ik heb AVG 7.0 gedownloaded en daarna verwijderd. CCleaner en alle tools erop losgelaten, items in register werden niet verwijderd, handmatig gedaan. MAAR NU KOMT HET: Ik heb Worksagenda op het bureaublad staan. Als ik deze nu aanklik komt steeds het setupprogramma van AVG tevoorschijn. Als ik op de snelkoppeling onder "eigenschappen" klik, staat daar gewoon de verwijzing voor opstarten van Works. Maar Works komt niet meer tevoorschijn, alleen het bewuste setupprogramma. Ik heb laten zoeken in register op Grisoft\AVG, maar alles is weg. Wie weet raad?
  • Installeer AVG eens opnieuw, en verwijder het daarna.
  • [quote:cf9617d8b2="gerben"]Installeer AVG eens opnieuw, en verwijder het daarna.[/quote:cf9617d8b2] Heb ik al 2 x gedaan, het heeft zich genesteld in de link van Works
  • Installeer AVG opnieuw en dïnstalleer AVG na reboot in de safe mode. Maak handmatig een nieuwe snelkoppeling aan op het bureaublad voor Worksagenda.
  • [quote:3ed4250d3a="GreatWhite"]Installeer AVG opnieuw en dïnstalleer AVG na reboot in de safe mode. Maak handmatig een nieuwe snelkoppeling aan op het bureaublad voor Worksagenda.[/quote:3ed4250d3a] Gedaan, maar helpt niets. Heb nu Works er maar er af gedaan. Ik heb nog 2 vragen: 1) AVG dus conform je opmerking gedeinstalleerd, TOCH blijven er een groot aantal sleutels in het Register staan. Zouden toch verwijderd moeten zijn. Ccleaner biedt ook geen oplossing 2) Works ook gedeinstalleerd. Onder verkenner blijft Works met een groot aantal zaken nog actief? Wil je svp nog even reageren?
  • Elk programma laat sporen achter in het register. Heb zelf nog nooit een programma gedeïnstalleerd die ook alle registerverwijzingen verwijderde. Gebruik RegCleaner http://www.majorgeeks.com/download460.html voor het schonen van je register (wel goed instellen). Kijk ook even via start --> uitvoeren --> msconfig of er nog AVG onderdelen zijn die opstarten of onder het tabblad services of daar nog sporen van AVG zijn. Zoja kun je die uitschakelen via uitvinken. Anders uitschakelen via start --> uitvoeren --> services.msc Ik neem aan dat je met Works actief in verkenner het menu onder de rechtermuisknop bedoeld (contextmenu). Met Shellexview kun je alle programma's die een shell hebben toegevoegd uitschakelen. o bijgaande link is de Nederlandse versie te downloaden http://www.nirsoft.net/utils/shexview_dutch.zip Bovendien zijn in navolgende registersleutels die verwijzingen te vinden (pas wel op met wijzigen in het register) [HKEY_CLASSES_ROOT\*\OpenWithList] [HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ ContextMenuHandlers] [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell] [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\ shellex\ContextMenuHandlers] [HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell] [HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shellex\ContextMenuHandlers] [HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell] [HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shellex\ContextMenuHandlers]
  • [quote:5f5f69cc96="GreatWhite"] Ik neem aan dat je met Works actief in verkenner het menu onder de rechtermuisknop bedoeld (contextmenu). ][/quote:5f5f69cc96] Bedankt voor je reactie. Dit laatste bedoelde ik niet. Ik bedoelde bij het openen van Verkenner staat Works nog met een groot aantal items in de directory Program Files, ondanks dat ik via de geeigende weg Works had verwjderd. En dat bevreemdt mij.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.