Vraag & Antwoord

Anders (software)

Norton Firewall blockt veel

Anoniem
Jim van Zweeden
5 antwoorden
 • Zoals in een ander topic blijkt start mijn PTC bittorent niet meer na format. Heb dus abc bittorent gedownload. Start wel maar krijg er nog niks mee gedownload. Weet alleen niet of dat aan de tracker ligt of aan de software…

  Heeft iemand ff een torrent file wat ZEKER werkt zodat ik kan kijken of het aan de file ligt of aan het programma.
 • Het is mijn firewall :-? hij blockte ook al Outlook wordt er echt gek van :evil:
  Weet iemand wat er met mijn norton 2005 firewall aan de hand kan zijn???
 • Als je de diverse forums en computermagazines mag geloven dan is er van alles met Norton aan de hand. Als dat waar is (en het lijkt er helaas wel op) dan is er maar één oplossing: afscheid nemen en iets anders gaan gebruiken.

  Jim
 • [quote:33e90afbfa="Jim van Zweeden"]Als je de diverse forums en computermagazines mag geloven dan is er van alles met Norton aan de hand. Als dat waar is (en het lijkt er helaas wel op) dan is er maar één oplossing: afscheid nemen en iets anders gaan gebruiken.

  Jim[/quote:33e90afbfa]
  heb hem gek genoeg al jaren… (beviel beter dan zonealarm pro)
 • Ik gebruik NIS 2005 op drie systemen en heb helemaal geen problemen met het blokken van programma's. Heb je de instellingen misschien niet te agressief staan? Je kunt nog kijken of bij de permissies die programma's niet gewoon standaard geblockt staan. Norton werkt normaal gesproken gewoon met een lijst van vertrouwde programma's, dus het zou ook nog kunnen dat je niet de laatste updates hebt geïnstalleerd.
  Ik heb zelf meer problemen gehad met ZoneAlarm, die programma's en mijn hele netwerk blokte. Weet je overigens zeker dat het ook niet met een eventuele router te maken heeft ofzo?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.