Vraag & Antwoord

Anders (software)

[Office] Word-document verdwenen

4 antwoorden
  • Vriendin van mij heeft vanuit Hotmail een bijgevoegd Word-document geopend, bewerkt en intussen met Crtl+S opgeslagen. Nadat ze later het document wilde openen, kon ze deze niet meer vinden. Is er een bepaalde standaard-map waar dit document is opgeslagen onder bijvoorbeeld een andere (tijdelijk) naam?
  • Kijk is op het bestand hier staat: :\Documents and settings\gebruikersnaam\local settings\temp. Op deze locatie wou die mijn bestandje opslaan zonder dat ik een locatie opgaf. Edit: dit was onder firefox. Tot mijn verbazing heeft ie een hele andere locatie. :\Documents and settings\gebruikersnaam\local settings\Tempory internet files\content.IE5\mapje met getal en letters. Dat laaste mapje zal per gebruiker verschillend zijn. Maar zoek hier maar is tussen.
  • je zou ook kunnen zoeken op *.doc naar files van 1 of 2 dagen oud.
  • [quote:de43ebebd2="Martijn Hogendorf"]Kijk is op het bestand hier staat: :\Documents and settings\gebruikersnaam\local settings\temp. Op deze locatie wou die mijn bestandje opslaan zonder dat ik een locatie opgaf. Edit: dit was onder firefox. Tot mijn verbazing heeft ie een hele andere locatie. :\Documents and settings\gebruikersnaam\local settings\Tempory internet files\content.IE5\mapje met getal en letters. Dat laaste mapje zal per gebruiker verschillend zijn. Maar zoek hier maar is tussen.[/quote:de43ebebd2] Gevonden ;-)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.