Vraag & Antwoord

Anders (software)

Word / Raar Verschijnsel

5 antwoorden
  • Als ik met plakken en knippen afbeeldingen in word binnenhaal en daarna ga scrollen verdwijnen die afbeeldingen gedeeltelijk. Er worden blokken uitgehaald als het ware. Als ik het word venster minimaliseer en weer maximaliseer dan staat alles weer zoals het hoort. Maar als ik weer ga scrollen gebeurt het weer. Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn en hoe het eventueel op te lossen is? Bij voorbaat dank.
  • Sla eens op na het scrollen. Open dan na een herstart van Word het eerder opgeslagen bestand. Is het plaatje dan gewoon intact? Dan is er niets aan de hand.
  • Bedankt voor je reactie. Maar het maakt geen enkel verschil. Na opslaan na het scrollen en opnieuw openen gebeurt er nog steeds het zelfde.
  • bekend verschijnsel. geruststellend: de afbeelding blijft altijd aanwezig, ook al zie je ´m soms niet op het scherm. advies: mee leren leven.
  • Dit is inderdaad een bekend verschijnsel. Ik heb dit ook een keer gehad op mijn pc. De nieuwste drivers voor de videokaart installeren was de oplossing. Probeer dat dus eens.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.