Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Norton Ghost 9.0 bootable CD?

ludere
6 antwoorden
 • Ik wil het volgende:

  Als ik een image van mijn C: heb gemaakt, deze op CD branden, rebooten en dat de image automatisch wordt teruggezet na een bevestiging.
  Zoiets als ook bij de Medion computers wordt gedaan.

  Ik heb Norton Ghost 9.0 maar zie nergens een Bootable-functie.

  Heeft iemand een idee hoe dat moet? Met Google vind ik tutorials van veel oudere versies…
 • Ik gebruik ook Norton Ghost 9. Ik kan er gewoon van opstarten. ( CD/DVD bovenaan in BIOS bij boot sequence ). Je krijgt dan een keuze menu waar je kunt kiezen wat je wilt doen. Vervolgens dien je de locatie op te geven waar de image staat. Werkt prima.
 • [quote:48891749f2="JBS"]Ik gebruik ook Norton Ghost 9. Ik kan er gewoon van opstarten. ( CD/DVD bovenaan in BIOS bij boot sequence ). Je krijgt dan een keuze menu waar je kunt kiezen wat je wilt doen. Vervolgens dien je de locatie op te geven waar de image staat. Werkt prima.[/quote:48891749f2]

  Topic-starter bedoeld iets anders. Als je goed leest begrijp je dat hij wil opstarten van de cd die de image bevat. Dit wil hij zodanig dat de image (vervolgens) automatisch wordt teruggezet.
 • [quote:e4d81b2dfe="Jaap H"][quote:e4d81b2dfe="JBS"]Ik gebruik ook Norton Ghost 9. Ik kan er gewoon van opstarten. ( CD/DVD bovenaan in BIOS bij boot sequence ). Je krijgt dan een keuze menu waar je kunt kiezen wat je wilt doen. Vervolgens dien je de locatie op te geven waar de image staat. Werkt prima.[/quote:e4d81b2dfe]

  Topic-starter bedoeld iets anders. Als je goed leest begrijp je dat hij wil opstarten van de cd die de image bevat. Dit wil hij zodanig dat de image (vervolgens) automatisch wordt teruggezet.[/quote:e4d81b2dfe]Inderdaad, verkeerd begrepen … :oops:
 • [quote:43835c7fde="JBS"][quote:43835c7fde="Jaap H"][quote:43835c7fde="JBS"]Ik gebruik ook Norton Ghost 9. Ik kan er gewoon van opstarten. ( CD/DVD bovenaan in BIOS bij boot sequence ). Je krijgt dan een keuze menu waar je kunt kiezen wat je wilt doen. Vervolgens dien je de locatie op te geven waar de image staat. Werkt prima.[/quote:43835c7fde]

  Topic-starter bedoeld iets anders. Als je goed leest begrijp je dat hij wil opstarten van de cd die de image bevat. Dit wil hij zodanig dat de image (vervolgens) automatisch wordt teruggezet.[/quote:43835c7fde]Inderdaad, verkeerd begrepen … :oops:[/quote:43835c7fde] 8)
 • Bij Ghost 9, wordt GHost 2003 nog meegeleverd, hiermee kan het wel.
  Je verliest dan wel de funtionaliteit die aanwezig is in Ghost 9.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.