Vraag & Antwoord

Anders (software)

van WMA naar MP3

6 antwoorden
  • Hoe kan ik het beste WMA bestandstypen over zetten naar MP3 bestanden(zodat ik de muziek kan afspelen op een mp3 speler),is daar een makkelijk programma voor die dat kan??? Graag wil ik dat ook de informatie is te lezen(artiest, naam nummer etc) als het om is gezet naar mp3. bvd Hans
  • [quote:7d57a17f36="pruuk"]Hoe kan ik het beste WMA bestandstypen over zetten naar MP3 bestanden(zodat ik de muziek kan afspelen op een mp3 speler),is daar een makkelijk programma voor die dat kan??? Graag wil ik dat ook de informatie is te lezen(artiest, naam nummer etc) als het om is gezet naar mp3. bvd Hans[/quote:7d57a17f36] http://www.poikosoft.com
  • De meeste MP3-spelers kunnen ook wel WMA bestanden lezen toch? Maargoed, back to the point: kijk [url=http://www.wma-mp3.com/]hier[/url] eens. :) denk dat je zoiets bedoelt.
  • en even een toevoeging: transcoden = evil. Door van WMA naar MP3 te gaan heb je éérst kwaliteitsverlies door WAV->WMA, daarna bij WAV->MP3 Laten we zeggen dat je 20% kwaliteitsverlies hebt voor compressie naar WMA of MP3, dan houd je 0,8*0,8=0,64 => 64% van de originele kwaliteit over (in plaats van de 80% die je had bij WMA) uiteraard is het niet zo zwart/wit, maar het is wel iets om rekening mee te houden.
  • Programma's is altijd te zoeken met Google, [url=http://www.google.nl/search?hl=nl&q=WMA+to+Mp3&meta=]klik[/url]!
  • Inderdaad heel simpel te zoeken. Ik kijk altijd op [url=http://www.downloads.com]Downloads.com[/url]. Gelijk goede programma's nemen (bijvoorbeeld met een uninstaller)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.