Vraag & Antwoord

Anders (software)

i.p.v. plaatjes zie ik alleen maar rode kruisjes

Anoniem
Cpt.Iglo
6 antwoorden
 • Hallo,
  In plaats van plaatjes zie ik alleen nog maar kleine vierkantjes met rode kruisjes. Als ik bijv. naar kpn.com ga om mijn telefoonrekening te bekijken kan ik daar niet inkomen omdat ik alleen een leeg veld zie met een rood kruisje. Daarom kan ik ook niets selecteren om in te loggen. Hetzelfde gebeurd op de planet site en diverse andere.
  Misschien heb ik bij het schoonmaken van mijn pc er iets afgegooid wat dit veroorzaakt? Of kan een van mijn spyware programma's (Ad-aware SE, Ccleaner, Spybot, Spyware blaster) dit veroorzaken? Zelf ga ik er van uit dat ik de fout bij mij zelf moet zoeken, maar ik weet niet wat. Weet iemand raad?
  mvrgr. Kanyarat
 • Scho1295,

  gebruik je even Zoeken (je vindt de knop rechtsboven)
 • Hallo "ouwe rot" (ik wou dat ik dat ook kon zeggen),
  Bedankt voor je reactie. Ik heb lang gezocht en ben daar ook dezelfde problemen tegengekomen, maar voor mij geen oplossing. Ik zag op veel sites staan "gebruik Macromedia Flash Player", en dacht het op te lossen door dit te downloaden. Maar zelfs het downloaden lukt niet. Wordt dit misschien geblokkeerd door het een of ander? Hieruit kun je zeker wel opmaken dat ik geen ervaren gebruiker ben, en dat dit voor mij best een probleem is. Hoop toch hulp te vinden.
  met vriendelijke groet, Martin
 • Maak je map met tijdelijke internet bestanden leeg en download java te vinden op deze site http://java.com/en/download/manual.jsp
 • @scho1295: Heb je Windows XP met SP2?

  Zo ja, dan zou het kunnen dat de beveiliging die download tegenhoudt. Dit kun je veranderen door op het gele balkje boven in IE te klikken, en dan op "bestand nu downloaden" klikken.
 • Hallo,
  Waar kan ik IE en dat gele balkje vinden? Dit zal wel niet zo'n intelligente vraag zijn, maar ik weet het echt niet. Als ik de site Planet.nl open staat daar "deze site is het beste te bekijken met Macromedia Flashplayer". Als ik daar op klik ga ik naar de site van Macromedia en kan ik het downloaden. Druk ik echter op downloaden verschijnt het volgende bericht: Important Message: You may need to click the gold bar at the top of the browser window to allow the install.

  Die goldbar is echter nergens te vinden!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.