Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

word, tekst wissen

Anoniem
antrix
14 antwoorden
 • hallo, als ik tekst in word wil wissen, dan moet ik de DEL toets gebruiken, ik kan niet met de BACKSPACE toets tekst wissen.

  en als ik een tekst selecteer, en ik wil hiermee de tekst vervangen met een andere tekst op de clipboard. dan zet hij de bestaande tekst en de tekst op de clipboard achter elkaar.

  dus hij vervangt de geselcteerde tekst niet, maar zet alles achter elkaar.

  hoe los ik dit op?
 • Werkt de backspace wel in de andere applicaties van Office? Zo niet, probeer eens uit of de backspace in Wordpad werkt. Als die daar wel werkt, installeer dan Office ff overnieuw. Ik denk dat, dat het makkelijkste werkt.
 • hallo,

  als ik achter een tekst sta, dan kan ik de tekst wel wissen (dus een voor een), maar ik kan niet een stuk geselcteerde tekst wissen, dan moet ik achter dat stukje staan en de hele tekst een voor een wissen.

  en opnieuw installeren werkt ook niet.
 • Mijn interesse is gewekt en ik hoop dat iemand hier zinvol op kan reageren. Het probleem is nml. niet uniek: mijn dochter meldde enige tijd geleden exact hetzelfde en ik kon niet verder helpen…..
  In haar geval moest er sowieso een complete nieuwe installatie (van het hele systeem) plaatsvinden, zodat het op deze wijze opgelost was.
  Maar wat is de oorzaak en wat is de oplossing???
 • Zonder selecteren Ctrl toets ingedrukt houden en dan backspace toets indrukken en alles links van de cursor is gewist.
 • Normaal gesproken zo dat de oplossing zijn, ware het niet dat dit alles niet werkt(e). Kortom; "OVR" werkte niet meer. Een geselecteerde tekst zou na intypen van andere tekst het "oude" moeten vervangen (na typen van het eerste karakter hoort het geselecteerde deel te verdwijnen).
  Dit werkte echter op geen enkele wijze meer; het "oude" bleef staan!!
 • Ik heb de originele handboek voor word zou die door moeten spitten, maar hij is zo dik als een telefoonboek.
 • Toevallig met de INSERT toets liggen klooien in t verleden??
  Andere instellingen mbt toetsenbord ingesteld??
  Virusvrij??
 • [quote:5007197fef="lion"]Normaal gesproken zo dat de oplossing zijn, ware het niet dat dit alles niet werkt(e). Kortom; "OVR" werkte niet meer. Een geselecteerde tekst zou na intypen van andere tekst het "oude" moeten vervangen (na typen van het eerste karakter hoort het geselecteerde deel te verdwijnen).
  Dit werkte echter op geen enkele wijze meer; het "oude" bleef staan!![/quote:5007197fef]Ik denk dat ik het heb gevonden, het is een beveiliging wie je kan in of uitschakelen.
  Ik citeer uit het boek: Als u niet wilt dat geselecteerde tekst wordt vervangen door nieuwe getypte tekst, kiest u de opdracht OPTIES in het menu EXTRA, selecteert u het tabblad "Bewerken en schakelt u het aankruisvakje "Selectie overschrijven"uit.
 • [quote:170097c90d="antrix"]Ik heb de originele handboek voor word zou die door moeten spitten, maar hij is zo dik als een telefoonboek.[/quote:170097c90d]

  Hoorfdstuk: troubleshoot
 • Antrix, dit zou inderdaad het geval geweest kunnen zijn…. In 't geval van mijn dochter is 't niet meer na te gaan, maar mogelijk heeft de starter er nog iets aan(?)
  Ik heb nooit vermoed dat deze optie in- en uitschakelbaar was….. :oops:

  Groet,
  Ton
 • [quote:3449587685="lion"]Antrix, dit zou inderdaad het geval geweest kunnen zijn…. In 't geval van mijn dochter is 't niet meer na te gaan, maar mogelijk heeft de starter er nog iets aan(?)
  Ik heb nooit vermoed dat deze optie in- en uitschakelbaar was….. :oops:

  Groet,
  Ton[/quote:3449587685]Wist ik ook niet daarom moest ik het opzoeken.
  Maar mocht het ooit weer gebeuren dan weet je wat de oplossing is. :wink:
 • hallo,

  sorry dat ik een oude topic omhoog schop, maar ik heb er zeker wat aan. heel erg bedankt voor de mooie reacties en de oplossing natuurlijk.

  :)

  ik had geen zin om het hele systeem opnieuw te installen.
 • [quote:7a1bab0177="komserbey"]hallo,

  sorry dat ik een oude topic omhoog schop, maar ik heb er zeker wat aan. heel erg bedankt voor de mooie reacties en de oplossing natuurlijk.

  :)

  ik had geen zin om het hele systeem opnieuw te installen.[/quote:7a1bab0177]

  Oud topic???1 dag geleden!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.