Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Koppelingen bijwerken in Excel

Ultra
4 antwoorden
 • Eerst even wat gegevens: PC met WindowsXPhome, 256MB RAM, en nog 20GB vrije schijfruimte
  Probleem:
  Excel2000 vraagt bij het openen van sommige bestanden of ik de koppelingen bijkgewerkt wil hebben. Ik kies altijd voor JA, omdat ik anders niet met mijn bestanden kan werken. Het bijwerken gaat al erg traag als er koppelingen naar een tweede bestand bestaan. Als er koppelingen naar een tweede én een derde bestand bestaan loopt de pc vast.
  Het processorgebruik is dan 100%, maar het geheugengebruik is nog lang niet volledig. Ik moet dan in taakbeheer Excel afsluiten om de PC weer op gang te krijgen.
  De Excelbestanden bevatten verder geen kringverwijzingen, en zijn gecontroleerd op fouten. De bestanden zijn gemiddeld ongv. 15MB groot.
  Wat kan ik doen om toch de koppelingen van deze bestanden bij te laten werken zonder dat de pc vastloopt?
 • Ik weet het niet zeker, maar volgens mij helpt het als je de bronbestanden opent, en daarna het bestand met de verwijzingen
 • Ik heb de bronbestanden altijd erbij open….. Dus daar ligt de oplossing niet helaas.
 • [quote:357b397d7d="Ultra"]geheugengebruik is nog lang niet volledig.[/quote:357b397d7d]

  Dat zegt niet zoveel; excel heeft eigen geheugeninstellingen:

  http://www.decisionmodels.com/memlimitsc.htm

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.