Vraag & Antwoord

Anders (software)

JPG afbeeldingen niet te openen.

Anoniem
KeesA
9 antwoorden
 • Ik werk met Ms windows xp en kan de beelden niet openen. Aanwijzing is naar Configuratiescherm en in Mapopties openen koppelen. Graag advies waar ik een koppeling in mapopties moet maken en hoe. Beelden zijn gemiddeld 22,0 kb. :(
 • Misschien help het om de cache leeg te maken.
 • Windows moet van iedere extensie (zoals JPG) weten met welk programma zo'n bestand geopend moet worden. Gemiddeld, zonder dat je zelf keuzes hebt gemaakt, zal Windows JPG bestanden met de afbeeldingen- en faxviewer openen. Waarom dat bij jou niet gebeurt weet ik niet.

  Via Configuratiescherm>mapopties>bestandstypes scroll je in het bovenste venstertje naar JPG. Aanklikken en dan in het onderste venstertje kiezen voor het standaardprogramma waarmee je naar JPG afbeeldingen wilt kijken.

  Afsluiten en voortaan opent dit gekozen programma je JPEGS.

  Wil je een andere keer met een ander programma dit soort bestanden openen, klik dan rechts op de JPG en kies "openen met..". Dan kun je een ander programma kiezen.
 • Kees, ik heb je raad opgevolgd en alles schijnt in orde te zijn.Alles op standaard instelling geactiveerd. Openen lukt niet ! Nu hetvolgende: Als ik één van de afbeeldingen op een floppy zet en daarne open, krijg ik wel een keurig beeld. Hoe breng it dit in verband met Mapopties. Heb je nog een goed advies, dank en prettige dag. N.B. Het zijn bestanden als Bijlage van een e-mail. :oops:
 • Belg oude rot, Cache legen. Domme maar voor mij niet bende procedure. Hoe en waar doe je dit? Hartelijk dank voor moeite. Lees ook antwoord aan Kees/senior. 8)
 • Werk je met Outlook Express? Dan kunnen we bij de instellingen even wat wijzigen. Geef anders je andere E-mailprogramma even door.
 • Kees, Wat versta je onder ander e-mail programma ? Programma is mij onduidelijk. Ik werk inderdaad met Outlook Express. Dank voor moeite. :roll:
 • Gaat er even om met WELK E-mailprogramma je werkt. Kan ook een ander dan IE zijn!

  We kunnen even kijken of de manier waarop IE bij jou met afbeeldingen/bijlages omgaat van invloed is op het openen ervan.

  Outlook Express>Extra>Opties>tabblad beveiliging> haal hier de vinkjes weg bij 'opslaan of openen van bijlagen….' EN 'afbeeldingen en andere externe inhoud….'.
  Sluit IE af en probeer eens hoe het nu zit.
 • Kees, Ja,ja,ja,gelukt. Ik heb weggevinkt onder opties/tablad zoals je hebt voorgesteld. beide vinkjes verwijderd en ja hoor MAGNIFIEK en gelukt.
  Hartelijk dank en veel dank. :roll: :roll: :P :P :D :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.