Vraag & Antwoord

Anders (software)

Ik krijg Firefox niet meer geïnstalleerd

6 antwoorden
  • Mijn Firefox werkte opeens niet meer. Ik heb dan uninstall gedaan en vervolgens terug geïnstalleerd. Installatie lukt op eerste zicht maar als ik de browser dan wil opstarten krijg ik volgend scherm: [img:319a7da4fe]http://users.skynet.be/kilian.mineur/naamloos.JPG[/img:319a7da4fe] Heb tevens al geprobeerd om in een andere map te installeren, maar ook dat geeft hetzelfde resultaat.
  • Ik heb nu System Restore geprobeerd maar als ik nu Firefox wil opstarten gebeurt er gewoon niets :s Gisteren SP2 geïnstalleerd, kan het daarmee te maken hebben? Deze morgen werkte Firefox nochtans naar behoren.
  • Firefox werkt weer. Heb het volgende gedaan: Start - Uitvoeren - firefox.exe -p Vervolgens een nieuw profiel aangemaakt en daarop dubbelklikken. Enig probleem waarmee ik nu nog graag hulp wou: mijn bookmarks zijn verdwenen :s Kan ik die nog terughalen?
  • hier maar even verder [quote:e8c279e0bb="Pruis"][quote:e8c279e0bb="Ruudfeen"]je vorige profielmap moet je even opzoeken, en het bestandje bookmarks.html importeren. Normaal staat de profielmap ergens onder documents & settings[/quote:e8c279e0bb] Ik heb het bestand bookmarks.html gevonden op mijn harde schijf onder C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile\bookmarks.html Waar moet ik dit bestand nu plaatsen zodat als ik Firefox opstart mijn favorieten er terug in staan?[/quote:e8c279e0bb] Die kun je importeren via file->import Of je kunt het bestand in de nieuwe profielmap zetten. De eerste optie is het makkelijkst denk ik.
  • [quote:e5582d02d1="Ruudfeen"]hier maar even verder [quote:e5582d02d1="Pruis"][quote:e5582d02d1="Ruudfeen"]je vorige profielmap moet je even opzoeken, en het bestandje bookmarks.html importeren. Normaal staat de profielmap ergens onder documents & settings[/quote:e5582d02d1] Ik heb het bestand bookmarks.html gevonden op mijn harde schijf onder C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile\bookmarks.html Waar moet ik dit bestand nu plaatsen zodat als ik Firefox opstart mijn favorieten er terug in staan?[/quote:e5582d02d1] Die kun je importeren via file->import Of je kunt het bestand in de nieuwe profielmap zetten. De eerste optie is het makkelijkst denk ik.[/quote:e5582d02d1] Bij File - Import kan ik alleen kiezen voor bookmarks van Internet Explorer over te brengen, voor de rest kan ik daar niets kiezen. Aan de tweede optie had ik ook al gedacht maar probleem is dat ik die nieuwe profielmap gewoon niet vind... :lol:
  • probeer eens via bookmarks -> manage bookmarks , file -> import

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.