Vraag & Antwoord

Anders (software)

BSOD veroorzaakt door Nero?

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Heb net een nieuwe LG GSA 4163B DVD DL brander aangeschaft. Nieuwe firmware gedownload en geinstalleerd.
  Oude brander eruit gehaald en op dezelfde plaats (master 2e IDE) de nieuwe erin gezet.

  Ik werk met XP Pro met SP2 1024MB. Op de 1e master zit een LG DVD player. 2x HDD SATA in RAID-0 onboard controller (Intel 865 PERL motherboard). NAV 2004

  Zodra ik vanuit Nero StartSmart de keuze maak een data DVD (of CD) te maken, loopt de computer vast met een BSOD bad_pool_header.

  Ik heb al zitten zoeken op internet wat dat betekent, waarschijnlijk een driver, maar geen idee welke. Heb al geprobeerd het foutlog van XP te analyseren met de debugging tools for Windows, maar op de een of andere manier loopt dit fout op IOSYS en krijg ik geen verdere informatie.

  Ik kan met XP Burner Pro 3 wel een single layer DVD maken en CD-R's, maar dat programma ondersteund nog geen double layer DVD's. Dus het ligt volgens mij niet aan de brander, maar aan de software.

  Toen ik nog de oude TDK brander (0404N iod) had, heb ik weleens een proefversie van Nero 6 geprobeerd, maar dat ging ook niet goed. ik weet niet meer wat destijds de foutmelding was, maar op de site van Ahead stond dat deze TDK brander niet wordt ondersteund. Ik begin nu echter te denken dat er iets fout is met de combinatie huidige hard/software en Nero.
 • Heb je de oude brander nog? Plaats die dan ff terug en probeer het dan eens. Dan kan je uitsluiten dat de nieuwe brander het probleem is.
 • Ook bij de oude brander is het hetzelfde probleem.
 • Probeer dan de volgende tips:
  - Nero al verwijdert en opnieuw geinstalleerd?
  - Eventueel Nero updaten al geprobeerd?
  - Probeer de brander eens op de primary slave.
 • ik heb ook die dvd brander .
  eff nero opnieuw er op zetten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.