Vraag & Antwoord

Anders (software)

office xp

4 antwoorden
  • Beste mensen Ik heb office xp op de comp geinstalleerd mar eigenlijk ben ik er niet zo tevreden over. Ik wil weer terug naar office 2000. Ik kan nu echter office xp niet van de computer verwijderen. Ik probeer via configuratiescherm - software, maar dat lukt niet. Wie kan helpen?
  • Waarom lukt dat niet? Bij mij kun je via configuratiescherm>software Office er gewoon afgooien.
  • Bij mij lukte dat ook altijd prima tot nu! Hij gaat meteen een schermpje installer halen en als ik de originele schijf erin doe zegt hij: dat de functie die ik wil gebruiken zich bevindt op een netwerkbron die niet beschikbaar is, ik moet dan naar een map met het installatiep[akket 511504MAINSP3op.msp. Dit kan ik nergens vinden en ik heb dat ook nooit gehad. Ik weet t niet meer. groetjes Hannie
  • Er is dan mogelijk iets bij de installatie misgegaan. Je kunt (het nodige aan werk, maar wel vaak suksesvol) Office XP opnieuw installeren en dan opnieuw regulier via configuratiescherm>software eraf gooien. Probleem met een niet volledige de-installatie is dat een andere versie van Office konflikten kan krijgen en rare dingen gaat doen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.