Vraag & Antwoord

Anders (software)

Error bij het afspelen van FLAC-bestanden.

Anoniem
JBS
3 antwoorden
 • Dag,

  Via via een FLAC-bestand gedownload met Bittorrent - eerlijk gezegd, hij is nog bezig met downloaden, duurt al zeven uur… Het zijn allemaal aparte muzieknummers, dus ik wil alvast gaan beluisteren wat is gedownload. Daartoe heb ik een speciale FLAC-plugin geinstalleerd voor Winamp.
  Echter, bij het afspelen verschijnt er een foutbericht: of de file is corrupt, of er is iets mis met de hardware, zegt ie. Beiden lijken me onwaarschijnlijk. Er is niets mis met deze computer. De file is van een betrouwbare bron.
  Hij begint wel eerst met afspelen, maar na ongeveer tien seconden verschijnt het foutbericht.

  Iemand een idee?
 • Het downloaden gaan niet altijd nummer voor nummer. Het kan dus goed zijn dat er al veel nummers op je harde schijf staan, maar geen van allen nog compleet. Wacht dus even tot het downloaden helemaal klaar is en probeer het dan opnieuw.
 • [quote:f147dea642="JBS"]Het downloaden gaan niet altijd nummer voor nummer. Het kan dus goed zijn dat er al veel nummers op je harde schijf staan, maar geen van allen nog compleet. Wacht dus even tot het downloaden helemaal klaar is en probeer het dan opnieuw.[/quote:f147dea642]

  Ja, je hebt gelijk. Nadat alles was gedownload, kon ik de nummers probleemloos afspelen. Vreemde technologie…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.