Vraag & Antwoord

Anders (software)

Spy Sweeper, aanschaffen of niet?

Anoniem
gerben
16 antwoorden
 • Ik gebruik voor het spyware vrij houden van de computers binnen een bedrijf Hitman Pro. Hitman bevat ook Spy Sweeper. Naar mijn mening is dit een van de best anti spyware programma's. Deze werkt helaas maar 30 dagen. Loont het de kosten (29 dollar per systeem per jaar) om deze aan te schaffen of wordt alle troep er ook wel uitgehaalt door de overige programma's in Hitman (zie www.hitmanpro.nl). Mijn mening is: investeer die 174 dollar per jaar voor schone systemen. Wat is jullie mening?
 • ik heb dat progg ook een tijdje gebruikt.
  het werk wel goed .
  ook als je wat wil dawnloaden begint hij te bleren.
  dat er wat op de machine wordt gezet.
  maar ik weet niet of het in een netwerk werk
 • Ik ben niet bekend met Hitman Pro en trap derhalve mogelijk een open deur in als ik je wijs op Sunbelt's Counter Spy, dat naast M$' AntiSpyWare als beste is getest door www.webwereld enige tijd geleden. Van Spy Sweeper kan ik me een dergelijke goede kwalificatie niet herinneren.
 • [quote:e515d96541="JBS"]Ik gebruik voor het spyware vrij houden van de computers binnen een bedrijf Hitman Pro. Hitman bevat ook Spy Sweeper. Naar mijn mening is dit een van de best anti spyware programma's. Deze werkt helaas maar 30 dagen. Loont het de kosten (29 dollar per systeem per jaar) om deze aan te schaffen of wordt alle troep er ook wel uitgehaalt door de overige programma's in Hitman (zie www.hitmanpro.nl). Mijn mening is: investeer die 174 dollar per jaar voor schone systemen. Wat is jullie mening?[/quote:e515d96541]

  Hoi,
  Sinds ik spy sweeper heb draaien, vind ad aware en search and destroy niets meer van spyware en tracking cookie's meer.Ik vind het een fijn programma, maar er zullen er best nog meer zijn.succes met je beslissing.
 • onlangs een test geweest in computer totaal, alle spy/adware tools presteerden onder de maat. De enige die als goed werd betiteld was hitmanpro, maar das eigenlijk een vrezameling van cleaners, op gelijke voet met hitmanpro stond microsoft antispyware en die is (nog) gratis en in beta-fase, maar tot die tijd (ik weet niet of het een betaald produkt gaat worden) kan je hem in ieder geval gebruiken en afwachten.
 • Betalen voor anti-spyware vind ik een beetje raar. Gewoon omdat zo'n programma ook niet alles kan verwijderen waardoor je toch nog gebruik moet gaan maken van freeware zoals hijackthis bv.
  Waar heb je dan eigenlijk voor betaald?

  Dan geef ik liever een donatie aan mensen die zich vrijwillig inzetten voor het bestrijden van spyware.
 • Zoals al gezegd, het is nog maar de vraag of er voor Microsoft Antispyware betaald moet gaan worden. komt tijd, komt raadt :D
 • [quote:3e6d778534="guft"]Betalen voor anti-spyware vind ik een beetje raar.[/quote:3e6d778534]

  Waarom, voor antivirus betaal je toch ook?

  groetjes Edmond
 • De verwachting wat Microsoft antispyware is dat deze samen met enkele aanvullende producten als commerciele dienst wordt uitgezet. ZIe ook hier. Mogelijk komt er een basisversie die wel gratis is, zoals die er ook van de firewall is, maar voor het totaalpakket zal er een betaalde dienst komen. Past ook helemaal binnen de bedrijfsstrategie van Microsoft op dit vlak.

  Voor het moment bevalt de beta spyware mij goed. Maar ik kan me voorstellen dat je liever voor een ander kiest, dan is een kleine 200 dollar om je bedrijfspcs schoon te houden geen geld ivt de schade die je van spywareinfecties kunt hebben, anderzijds is het wel weer veel geld als je het sec bekijkt. Tis een afweging die je eigenlijk alleen zelf kunt maken.

  groetjes Edmond
 • [quote:d27dbe9849="Edmond Varwijk"][quote:d27dbe9849="guft"]Betalen voor anti-spyware vind ik een beetje raar.[/quote:d27dbe9849]

  Waarom, voor antivirus betaal je toch ook?

  groetjes Edmond[/quote:d27dbe9849]

  Nee, toch niet. Ik gebruik Antivir.


  Guft. ;)
 • Vandaar zeker je signature :)
 • je kan ook proberen er een c r a c k voor te vinden

 • [quote:82ea752a2b="Edmond Varwijk"]Vandaar zeker je signature :)[/quote:82ea752a2b]

  Die zit. :P

  Het is waar. Ik besef dat ik waarschijnlijk minder beveiligd ben op deze manier, maar bij het minste probleem zoek ik raad op dit forum. Zo houdt deze pc het toch al vlot 8 jaartjes vol. Elk z'n keuze.

  Guft. :wink:
 • Ik denk dat de keuze altijd afhangt van het gebruik en de gebruikers. Als je er administraties en managementprogramma's op hebt staan wil je zo min mogelijk risico's lopen.

  Gebruik je daarentegen je PC alleen maar thuis en voornamelijk voor ontspannende doeleinden en heb je daarnaast de tijd en de kennis om er zo af en toe een hele zooi spyware en virussen van af te pleuren, dan heb je in mijn ogen voldoende aan al die gratis progjes zoals: Adaware, Spybot en Antivir :D (dit was kort door de bocht, ik vindt persoonlijk de toepassing Tea-timer van Spybot een hele goede toepassing, omdat deze preventief werkt, die helaas niet door iedereen die Spybot gebruikt, geactiveerd wordt)

  Nog even over Spysweeper,
  Ik heb zelf geen ervaring met het programma, de naam zegt me dat het een programma is dat Spyware van je computer haalt. Ik zou, als ik voor dat programma betalen moet, graag zien dat het een heleboel opties bevat die voorkomen dat spyware zich op mijn systeem nestelt, want als je spyware verwijderd, betekent het in mijn ogen niets meer en niets minder dat het er al op staat :wink:
 • je kan gewoon hitmanpro proberen of dat wat is en daar zit spysweeper ook in. dan mag je hem een aantal dagen gebruiken en daarna moet die worden aangeschaft. maar dan weet je wel of dat programma goed werkt. En verder is hitmanpro ook een goeien alternatief om spyware te verwijderen en gratis
 • Voor spyware en virussen betalen, da's pas raar !!!!! :wink:

  Jim

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.