Vraag & Antwoord

Anders (software)

OUTLOOK contactpersonen zoeken

6 antwoorden
  • kan iemand mij vertellen welke setting ik moet instellen voor het zoeken naar contactpersonen in Outlook, als ik nu een zoek opdracht plaats geeft ie, "kan contactpersoon niet vinden.."er is volgens mij ee setting voor maar weet niet hoe en wat.. alvast dank! :o
  • [quote:847b45f3c8="Pleunski"]kan iemand mij vertellen welke setting ik moet instellen voor het zoeken naar contactpersonen in Outlook, als ik nu een zoek opdracht plaats geeft ie, "kan contactpersoon niet vinden.."er is volgens mij ee setting voor maar weet niet hoe en wat..[/quote:847b45f3c8]Beetje onduidelijk vraag. Als je die melding krijgt dat wil dat toch zeggen dat die contractpersoon niet gevonden kan worden. Wat wil je daar met instellingen aan veranderen :-?
  • Hij kan gewoonweg niet contactpersonen vinden.. terwijl ze er wel in staan.
  • [quote:9477f04f84="Pleunski"]Hij kan gewoonweg niet contactpersonen vinden.. terwijl ze er wel in staan.[/quote:9477f04f84]Misschien gebruik je geen goede zoektermen?
  • nee, ik heb dit eerder gehad, en volgens mij moet er een setting voor zijn.. ik heb op een nieuwe machiene outlook installed met import backup als ik in venster zoekopdracht geef, krijg ik geen contactpersoon te zien.
  • :D ben druit!.. tis volgende, contactpersonen/eigenschappen/adresboek van outlook/vinkje in >> deze map weergeven als een emailadresboek, en dat dan voor elke subcategorie aanvinken, et voila, tx anyways.. :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.