Vraag & Antwoord

Anders (software)

DTS files via E-Mule

6 antwoorden
  • Hoe kun je je gedownloade dts-files afspelen? Ik hoor alleen maar enorme ruis over mijn 5.1 setje.
  • http://hometheaterhifi.com/forum/archive/index.php/t-1281.html http://www.hydrogenaudio.org/forums/lofiversion/index.php/t20806.html http://www.flexbeta.net/forums/index.php?showtopic=5770 Succes
  • Dank je! Ik hoef ze niet af te spelen op mijn computer. Ik zou alleen graag willen weten of ik gedownloade DTS-files gewoon kan branden op een cd en die vervolgens op mijn audio-installatie(DENON 3805 + DENON 2900) in 5.1 kan laten horen.
  • Misschien moet ik wat duidelijker zijn.. Ik heb wav-files waarvan een DTS-versie is gemaakt. Natuurlijk speelt mijn 5.1-setje van de computer die niet af want dat heeft geen DTS aan boord. Wel mijn DTS receiver in de huiskamer. Voordat ik echter een reeks CD'tjes ga verknallen, zou ik graag willen weten of ik die wav-files gewoon kan branden en met behoud van de DTS kan afspelen op mijn DTS-receiver. Of heb ik iets extra's nodig? Alvast bedankt! :wink:
  • [quote:e5db82f01c="theplayer1"]Voordat ik echter een reeks CD'tjes ga verknallen, zou ik graag willen weten of ik die wav-files gewoon kan branden en met behoud van de DTS kan afspelen op mijn DTS-receiver. :wink:[/quote:e5db82f01c] Probeer eens een CD-RW kan je keer op keer gebruiken.
  • Geprobeerd! Alleen hevige ruis dus. Zo overzetten op cd of cdrw heeft dus geen zin. Weet iemand of je daar ook (net als bij divx) weer progs voor nodig hebt?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.