Vraag & Antwoord

Anders (software)

Probleem

Anoniem
Passer
3 antwoorden
  • Heey ik heb een probleem met het omzetten van .u files. Ik was een beetje aan het uitproberen hoe ik een .u file kon openen en toen heb ik gedaan: openen met kladblok. Maar nu opent hij elke .u file met kladblok en daarvoor kon ik van die .u files gwoon .utx, .aao, .usx , .ukx dus gwoon wat ik maar wouw maken door .u weg te halen en er iets nieuws neer te zetten. Maar nu staat er geen .u meer maar staat er aleen nog maar de titel van het bestand en als ik dan op geavanceerd druk staat er dat het een .u bestand is. Maar wie weet hoe ik het weer zo kan instellen dat hij .u files nergens mee opent dus dat als je er op klikt dat ie vraagt waar je em mee moet openen? want dan kan ik als het goed is die files gwoon weer veranderen in .utx enz.

    gr patrick

    (.u, .utx, .ukx enz. zijn files die in het spel Americas Army worden gebruikt. spel maakt gebruik van de unreal engine en die files daar van zijn die .u, .utx, .ukx enz. files)
  • verkenner - extra - mapopties - tabblad bestandstypen: .u leegmaken.

    en als je een u-bestand volgende keer weer probeert te openen: in het dialoogvenster géén vinkje bij ´deze bestanden altijd openen met dit programma´
  • Oke t is gelukt. bedankt voor de uitleg.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.