Vraag & Antwoord

Anders (software)

jpg

Anoniem
SkyWarrior
4 antwoorden
  • ik heb een "probleem" ik heb me suf gepeinst maar ik weet het niet,het gaat hierom, ik heb een heleboel foto's in mappen staan ook een map in een map, nu wil ik een programma, of een manier om die foto's uit al die mappen te zoeken, zodat ik ze in een keer tesamen in een map kan zetten,het zijn allemaal jpg bestanden,hoe doe ik dit?

    nu moet ik al die apart openen en sleep ik alles naar die ene map,dat is leuk als je een paar mappen hebt maar niet als je er een paar honderd heb zoals ik.
  • Als al die mappen in één hoofdmap staan kun je het volgens mij wel met de zoekfunctie van windows aan de gang. Zorg dat je gaat zoeken in de map waar het om gaan en zoek op .jpg. Nu zullen alle jpg bestanden die in alle submappen zitten tevoorschijn komen. Even allemaal selecteren, kopieren en in de nieuwe map plakken. Natuurlijk even controleren of je ze allemaal hebt en klaar.
  • ik ga dat proberen,en laat even weten hoe het gegaan is!!
  • tja,dat is inderdaad het geval eigenlijk niet moeilijk,maar ik zit het eigenlijk al heel lang moeilijk te doen terwijl het nu in een paar minuten klaar is!!


    bedankt voor het advies!!!! :D :D :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.