Vraag & Antwoord

Anders (software)

Problemen met Kerio Firewall.

Anoniem
Ronald Need Help
6 antwoorden
 • Hallo,

  ik kamp met nog een probleem:
  Zoals jullie in mijn vorige onderwerp hebben kunnen lezen heb ik sinds een paar dagen een firewall op mijn computer geinstalleerd wel een: Kerio Personal Firewall. Ik heb een Geregistreerd account dus alles wat mogelijk is kan ik. Ik speel graag online games maar sinds ik Kerio er op heb kan ik niet meer online met spellen & ik kan ook niet meer op Teamspeak (praat programma) de firewall blokeerd dat dus. ik heb al heel wat geprobeerd om Online te kunnen spelen maar tevergeefs. ik heb ook al het Kerio Forum geraad pleegt alleen daar snap ik weinig van omdat mensen die mij willen helpen een andere versie hebben (die gene heeft de Duitse Versie & volgens mij gebruikt hij ook geen geregistreerd Firewall). (http://forums.kerio.com/index.php?t=msg&th=6158&start=0&S=02ae04478093da8a77243395cb65d314)
  ik snap wel wat hij bedoelt, maar als ik de IDS module uitschakel word mijn computer dan nog wel beschermt tegen hackers, virussen etc?
  zo niet hoop ik dat er een andere mogelijkheid is.
  Ik hoop dat mensen die wat van Kerio Firewall afweten mij kunnen helpen.

  Ronald.
 • Als je kerio 4 default installeert, blokkeert ie het meeste binnenkomende verkeer. Je zult hem zo moeten instellen, dat je een melding krijgt bij binnenkomend verkeer, en dan zelf aangeven of het al dan niet gewenst is.
 • ik krijg steeds van die berichtjes of ik dat wil toestaan:
  [img:f29dfd185f]http://img10.echo.cx/img10/2539/keriofirewall29jg.jpg[/img:f29dfd185f]
  ik moest dat ook doen voor Teamspeak & armyOps:
  [img:f29dfd185f]http://img10.echo.cx/img10/7999/keriofirewall6sx.jpg[/img:f29dfd185f]

  maar ik kan nog steeds niet online spelen.

  Ronald
 • Hmm, vreemd, dan weet ik het ook even niet meer. Ik gebruik overigens versie 2.1.5, en heb geen problemen met online gamen.
 • moet ik niet een bepaalde poort open zetten via de firewall waar de online games 'langs' gaan?
 • Lijkt me niet, kerio is application based. Je geeft normaliter een programma toegang via alle poorten. Games gebruiken alle verschillende poorten, en meestal meer dan men zelf aangeeft. Kan het ook zijn dat je een programma als gamespy (per ongeluk) geblokkeerd hebt?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.