Vraag & Antwoord

Anders (software)

dvd hoesjes maken

6 antwoorden
  • Vraagje, ik probeer al een tijdje dvd hoesjes te maken met nerocoverdesigner, maar krijg de hoesjes niet passend. Wie kan mij uitleggen hoe dat moet?
  • Welke versie van Nero gebruik je? Als je een vrij recente hebt is het niet zo moeilijk. Start cover Designer, die wizard verschijnt meteen. Kies daar "DVD Case". Zie je geen DVD staan? Dan moet je nero even updaten.
  • Binnen nero cover designer kies voor dvd hoes , dan voor leeg document en vervolgens voor invoegen (onder staat dat tabje) Vervolgens moet ik dan een paar keer op dat vergrootglas met een min drukken, todat ik onder en boven de onder en boven kant zie zeg maar. Dan importeer je je afbeelding en die moet je dan naar onder en boven en naar links en rechts uittrekken. Als je gaat afdrukken druk dan via bestand naar afdrukken en dan naar elementen, verwijder daar vinkje bij boekje en bij cd. En bij instellen kies voor liggend. Op deze wijze moet het gewoon goed gaan.
  • download het programmatje undercover XP print automatisch op dvd/cd/vhx vormaat
  • ik gebruik ook gewoon die van nero (minimaal versie 6 heeft coverdesigner). werkt ook goed bij. ik gebruik hem op dezelfde manier zoals pdexie beschreven heeft.
  • pdexie heeft gelijk :) Zo doe ik het ook altijd en het werkt perfect. Ik gebruik al heel lang het programma nero. Ik heb ook een handig tooltje om je dvd hoesjes zelf te maken. CoverXP :) handig hoor. Maar heb liever een iets uitgebreider programma om covers te ontwerpen. :) m.v.g. DubbelJ

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.