Vraag & Antwoord

Anders (software)

Waar slaat word temporary files op?

10 antwoorden
  • Hey mensen, Net een aantal uur aan een verslag zitten werken. Had document direct uit bijlage van mail geopend. Na een paar uur eraan gewerkt te hebben druk ik op Ctrl+S en sluit word af. Ik kreeg geen meldingen ofzo. Ik doe altijd control+s dus ik dacht er niet bij na dat het regelrecht vanuit Outlook Express was geopend. Echter ik kan het nu nergens terugvinden ! :evil: Het was een behoorlijk belangrijk document voor school, maar de outlook express bijlage is nu ongewijzigd. Heeft windows het nu gewoon naar het zwarte gat geschreven ofzo ? Kan ik het op een of andere manier nog terughalen? Alvast mein herzlichen dank! Ohja ik gebruik Xp Prof. en Word 2003 Grt, Lennard
  • Ik gebruik wel niet jou versies, maar zoveel zal de werking niet afwijken. Windows 2000, Word 2000 en Outlook 2000: Ik open het document in de bijlage, verandere eea en sla dan op in Word en sluit Word. Het bestand is dan opgeslagen in C:\DocSettings\Paul\Local Settings\temp. Vanuit die map kan het bestand opnieuw worden geopend en bevat nog steeds de wijzigingen. Sluit ik dan het mailtje, dan vraagt Outlook (Office 2k) of ik de wijzigingen wil opslaan. Klik ik dan op Nee, dan gaan alle wijzigingen onherroepelijk verloren. Klik ik op Ja, dan worden de wijzigingen in de bijlagevan het mailtje opgeslagen. Open ik dan het mailtje opnieuw, dan zie ik het gewijzigde bestand. Jij ziet geen wijzigingen in de bijlage? Dan heb je denk ik op Nee geklikt toen Outlook vroeg of je de wijzigingen wilde opslaan. Helaas dus, ben ik bang.
  • Als 't niet met een zoekactie (*.doc), laatste wijzigingen, is terug te vinden, dan zou je bijna gaan denken dat-ie "ergens" in de Internet cache is opgeslagen.....(?) Probeer 'm hier eens terug te vinden met behulp van een DOS box (cmd).
  • Her slaat die het bij mij op, als ik een bijlage open en deze dan op wil slaan. [URL=http://www.imageshack.us][img:d04b570ff2]http://img248.echo.cx/img248/5329/word0lw.jpg[/img:d04b570ff2][/URL]
  • De reactie van Martijn Hogendorf komt overeen met mijn suggestie: Doorzoek de Internetcache!! Deze Internetcache bestaat doorgaans uit de hoofdmap "Tijdelijke Internet Bestanden" ("Temporary Internet Files"), hieronder een submap Content.IE5 en hieronder weer een verscheidenheid aan mappen met een (wilekeurige) alfanumerieke naam.
  • Mensen bedankt voor de tips! Ik had al in de temp map gekeken zelf, maar helaas niet te vinden. Ook vind ik in de hele map "Documents and Settings" geen enkele .doc, dus ik ben bang dat het reddeloos verloren is :cry: Ook op mijn D: schijf waar mijn mailarchief van outlook express staat opgeslagen vind ik geen .docs. Alleen in de map mijn documenten en in de map School staan documenten, maar na deze mappen doorgeploegd te hebben kwam ik tot de conclusie dat ik het blijkbaar kwijt ben. Zeer spijtig, ik zal helaas alles opnieuw moeten maken nu. Ik baal er toch wel van dat dit in windows niet beter geregeld is. Dit is me toch iets te gebruiksvriendelijk, direct openen vanuit de mail en dan niets opslaan als ik op Ctrl+S druk... :oops:
  • Had hier laatst hetzelfde. Wat eventueel werkt is te Zoeken (F3) naar alle gemaakte of gewijzigde bestanden (alle=alle, dus ook in verborgen mappen etc.) op je computer op de bewuste dag. Let ook op de tijden en dan kun je de diverse gevonden bestanden alsnog een voor een openen (tenzij er niets gevonden wordt natuurlijk). Denk naast .doc ook aan .tmp CB
  • Als je een Word-document opent zet Word er een tijdelijke bestand bij in de map waar de document zich huist. Na sluiting is die niet meer zichtbaar! Maar dat was waarschijnlijk niet de antwoord op de vraag :oops:
  • [quote="SAPPhIRE"]Mensen bedankt voor de tips! Ik had al in de temp map gekeken zelf, maar helaas niet te vinden. Ook vind ik in de hele map "Documents and Settings" geen enkele .doc, dus ik ben bang dat het reddeloos verloren is :cry: Je moet niet in je "temp" map kijken, maar "ergens" in een map onder [u:475552291b]Temp Internet Files[/u:475552291b]....!! Da's iets totaal anders!! Ik weer bijna zeker dat je 'm hier wél ergens aantreft!!
  • Had je het e-mailtje geopend (echt geopend door er op dubbel te klikken)? Of heb je het Worddocument geopend in de Preview Pane mode? Ik denk dat je het document daarin geopend hebt want dan slaat hij de wijzigingen inderdaad niet op.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.