Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kader met Photoshop Elements

4 antwoorden
  • Ik heb met Photoshop CS een kadertje met klein beetje schaduw om afbeeldingen gemaakt. Simpel. (Zie: http://www.ospl.nl/pages_gen/monitors.htm) Nu ben ik genoodzaakt om met Photoshop Elements te werken en kan deze optie nergens vinden. De helpfunctie en google bieden ook al geen uitkomst. Iemand een idee?
  • ga naar Edit>Stroke of ga naar File > Print Preview. aan de onderkant van de dialoog die je ziet, klik op de checkbox next > Show More Options. klik op de Border button. en vul een breedte in. maxima is 15 inch
  • [quote:4be790eee8="amira"]ga naar Edit>Stroke of ga naar File > Print Preview. aan de onderkant van de dialoog die je ziet, klik op de checkbox next > Show More Options. klik op de Border button. en vul een breedte in. maxima is 15 inch[/quote:4be790eee8]Dank, ik ga het morgen proberen.
  • Ik heb via Edit > Stroke een kader toegevoegd. Helaas zie ik daar niet de mogelijkheid om een kleine schaduw toe te voegen zoals bij de kaders die ik voorheen met Photoshop CS gemaakt heb. Is dit ook mogelijk met Elements?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.