Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

probleem bij liveupdate Norton Anti Virus

Anoniem
PC1
15 antwoorden
 • de liveupdate kan geen virusdefinities bijwerken. Ik krijg een foutmelding nr. LU 1899 met de mededeling dat ik op de website van symantec moet kijken. Dez biedt echter geen soelaas. Ik ben derhalve niet up to date v.w.b. de virusdefinites. Wie kan helpen?
  Met groeten,
  Jaap Los
 • als je snel internet hebt: doe een herinstall.

  Waarom dat inet? Anders duurt het opnieuw updaten zo lang :oops:
 • Kijk eens naar de volgende link http://service1.symantec.com/SUPPORT/sharedtech.nsf/7e7f15291a25d938882567e50048a048/b6d679857a2a393588256ef500513a6b?OpenDocument&src=bar_sch_nam
 • Hallo,
  Bedankt voor de info. Ik blijf echter met een probleem zitten: ik heb geen schijfje, waarop Norton staat. Toen ik de computer kocht zat het antivirus programma er al op, er was geen schijfje bij. Hoe kom ik hieraan zonder een nieuw programma pakket te kopen?
  Met groeten,
  Jaap los
 • Beste mensen,
  Allemaal hartelijk dank voor jullie info. Ik weet nu tenminste hoe dit probleem op te lossen, t.w. ik moet een herinstallatie Van Norton Antivirus uitvoeren. Nu ontstaat er een nieuw probleem: hoe kom ik aan een een schijfje waarop dit programma staat. Natuurlijk kan ik het kopen, maar dat is een hoop geld. Toen ik de computer kocht, 5 maanden geleden, zat Norton standaard in de computer, echter geen schijfje bijgeleverd. Zou ik het kunnen downloaden? Symantec zal mij dwingen een nieuw programma te kopen? Wie geeft advies?
  Met groeten,
  Jaap Los
 • Advies: deïnstalleer Norton en koop een goed pakket. Kaspersky of NOD32 bijvoorbeeld.
 • [quote:6c72cc2550="Frits Raaf"]Advies: deïnstalleer Norton en koop een goed pakket. Kaspersky of NOD32 bijvoorbeeld.[/quote:6c72cc2550] ja ja :lol: :lol:
 • Je kan je NAV wel opnieuw instaleren hoor.

  De-installer het via software.
  Haal alle mappen weg die betrekking hebben op Symantec NAV
  Hengel ook alles uit je register van NAV.

  Opstarten en draaien maar weer.
 • je weet alles, maar je moet mijn berichten ook goed lezen. Mijn probleem is niet het de-installen of re-installen. Mijn probleem is, hoe kom ik aan een schijfje met NAV er op. Natuurlijk kan ik het kopen, maar dat kost een hoop geld. Ik denk dat ik het advies van vorige beantwoorder maar opvolg door het kopen van het programma Kaspersky. Ik begrijp een goed programma en niet duur.
  Reacties welkom,
  Jaap Los
 • Ow nou ik dat geval kan je ook deze downloaden:

  http://www.grisoft.com/doc/1

  Is helemaal gratis en goed.

  BTW; Een virusscanner is belangrijk en wat maakt het dan uit dat je er iets voor betaal.
  Je koop toch ook je Windows?
 • [quote:c36e8fd495="ikweetalles"]BTW; Een virusscanner is belangrijk en wat maakt het dan uit dat je er iets voor betaal.[/quote:c36e8fd495]

  Maakt mij wel degelijk uit. Als ik iets voor niets kan krijgen of er voor moet betalen is de keus snel gemaakt.
 • Staat norton niet op een aparte partitie op je harde schijf?

  In ieder geval zou ik als ik jou was even het serienummer van je norton op schrijven die je wel ergens kan vinden in het programma.
  En dan vervolgens kijken of hij niet op een partitie van je hdd staat.
  Anders even contact opnemen met de zaak waar je je pc hebt gekocht.

  @ikweetalles/Frits Raaf: advies van" koop een ander programma" is natuurlijk vrij zinloos, als hij een legaal programma heeft wat niet werkt. Hij heeft er al voor betaald.
 • Zou het niet zo kunnen zijn dat zijn abonnement verlopen is?

  Dan gaat het niet meer he.
  En dan moet je gewoon weer naar de winkel of je download een gratis virusscannertje.
 • Heb deze melding ook eens gehad. Via hun helpdesk werd ik naar een site gestuurd (weet helaas niet meer welke :( en daar kon ik de update ophalen en had daarna geen problemen meer :D

  Voorwaarde is wel dat de licentiedatum niet is verlopen.
 • probeer het zo eens .
  haal alles van norton (symantec) van je pc af .
  zet dan in het bios de systeem klok een jaar terug .
  install dan weer norton .
  zet dan weer de systeemklok op de goede datum en tijd

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.