Vraag & Antwoord

Anders (software)

Gelegaliseerde bandieten slaan weer toe...

Anoniem
gerben
8 antwoorden
 • Ik heb vernomen dat de gelegaliseerde bandieten van de staat gisteren weer in de VS en Nederland hebben toegeslagen.

  Hoe veilig zijn we eigenlijk nog? Als zelfs mensen die weten hoe ze zich tegen dit soort van staatsterreur dienen te beschermen; worden opgepakt?

  Straks nemen ze wellicht het besluit om bij een ieder van ons de computers in beslag te nemen. Net als in een zeer recent verleden is geschied met type writers. :roll:

  Bestaat er geen effectiief 'rattengif' tegen dit soort van staatsongedierte? :evil:
 • Gesnoven of zo, of is het te warm nu voor je?

  Waar heb jij het over?
 • Diquydiq,

  't Zou natuurlijk misschien handig zijn als je een link of zo plaatste of doodgewoon in een intro zei waarover het in feite gaat.
  Tenzij je natuurlijk USC 2257 bedoelt. Maar daar heb ik het raden naar. Is idd een kwalijke zaak maar zal in de praktijk weinig verschil uitmaken.

  Sinds eergisteren is er nl. een invasie aan de gang in de VS., maar je zal natuurlijk wel weten waarover ik het heb. Of niet ?
  Als het idd over USC 2257 gaat neem ik ook aan dat je weet waarover ik het met die invasie heb.

  Kan iedereen hier nog volgen ? Ik heb idd alvast niet gesnoven.
 • Ik heb vanmorgen over de radio gehoord dat er mensen van hun bed zijn gelicht. Al hun computerapparatuur is geconfiskeerd.
 • Ja nu weet IK waar je het over hebt en is het inderdaad USC 2257 zoals ik vermoedde. Ik weet niet of je goed weet waarom en zo en heb je mogelijk gelezen dat de "authorities" er flink tegenaan zijn gegaan. Nou dat hebben ze in dat gekkenland met topnar GWB reeds meer gedaan. Lees er dan verder nog eens goed over na. Maar ik denk dat we de mensen in dit forum er niet langer over moeten lastigvallen want te ver van mijn, uw en hun bed. Voor de mensen die toch meer willen weten kunnen van mij een link krijgen via PM. Maar ik vermoed dat het hier nooit zover zal komen.
 • Gelijktijdig zijn er ook mensen in Nederland aangehouden, niet alleen in de VS.
 • Aangehouden is nog altijd niet veroordeeld. Er zullen dan wel meer als voldoende bewijzen voorhanden zijn geweest. Nou zolang je je smurfreisjes tot dit forum beperkt, zullen ze je niet komen aanhouden denk ik.
 • Telkens, dat men vermeldt dat de "BSE' weer actief is; dan begin ik mij onwel te voelen en stel je eens voor dat de ISPs zullen toegeven aan de verlangens van organisaties als de BSE. Wat dan???

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.