Vraag & Antwoord

Anders (software)

Opstart probleem

Anoniem
brammy!
8 antwoorden
 • Als ik mijn pc opstart gaat het beeldscherm niet aan, het lampje van het beeldscherm blijft gewoon op het oranje lampje staan, waar het lampje normaal geel wordt. Het oranje lampje knippert ook de hele tijd en nu kan ik dus niet meer normaal op mn computer werken
 • Springt de monitor pas op standby als je in Windows komt?

  Controleer je videokaart eens, is de monitor goed aangesloten?
 • monitor is goed aangesloten,
  Als ik de computer aan doe, bleef eerst het lampje van de monitor op oranje staan, maar nu gaat het lampje steeds knipperen en hoor je het geluid van een knipperlicht die aan staat
 • Heb je een andere monitor/videokaart bij de hand om deze even te vervangen?
 • het niet door starten .
  en een monitor die niet aan wil springen .
  kan ook een geheugen probleem zijn
 • [quote:df4cf24d16="plextor"]kan ook een geheugen probleem zijn[/quote:df4cf24d16]Scan het even met memtest dan ( www.memtest.org ). Zet de image op floppy/cd en start er van op. Laat hem zo'n 3 uur controleren, er mag geen enkele fout gevonden worden.
 • [quote:b6bb8d3f28="Tha Nav Nekuel"]monitor is goed aangesloten,
  Als ik de computer aan doe, bleef eerst het lampje van de monitor op oranje staan, maar nu gaat het lampje steeds knipperen en hoor je het geluid van een knipperlicht die aan staat[/quote:b6bb8d3f28]Wat voor geluid maakt een knipperlicht? Klik klak klik klak ….. ?

  [quote:b6bb8d3f28="JBS"][quote:b6bb8d3f28="plextor"]kan ook een geheugen probleem zijn[/quote:b6bb8d3f28]Scan het even met memtest dan ( www.memtest.org ). Zet de image op floppy/cd en start er van op. Laat hem zo'n 3 uur controleren, er mag geen enkele fout gevonden worden.[/quote:b6bb8d3f28]Volgens mij kan hij de resultaten niet zien (maar ik kan me vergissen).
 • [quote:f9393401a2="Wim Sturkenboom"]Volgens mij kan hij de resultaten niet zien (maar ik kan me vergissen).[/quote:f9393401a2]Oops, daar kun je wel eens gelijk in hebben :oops:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.