Vraag & Antwoord

Anders (software)

Telefoonnummers in Outlook wijzigen

Anoniem
Doof
6 antwoorden
 • Ik gebruik Microsoft Outlook 2003 voor het afhandelen van m'n email etc. Ik heb daar behoorlijk veel contactpersonen opgeslagen en dat heb ik altijd zorgvuldig in alle invoervelden ingevuld. Sinds kort gebruik ik ook de PC om al mijn telefoonverkeer af te handelen. Maar zodra ik een telefoonnummer van Outlook gebruik dan weet Skype daar niet mee om te gaan omdat die nummers weergegeven worden met leestekens ertussen, namelijk als volgt: +31 (555) 123123. Om te kunnen telefoneren met dit nr. zou het er als vogt uit moeten zien: +31 555123123. Weet iemand een manier om dat in één keer met alle tel.nummers te kunnen wijzigen? Ik kan dat wel één voor één gaan doen, maar met een paar duizend adressen is dat onbegonnen werk. Help!!!
 • Misschien hiermee? http://www.slovaktech.com/phonechanger.htm

  Volgens de omschrijving
  "Phone Changer is an Outlook COM add-in that provides a folder property page that enables changing phone numbers or any part of phone numbers in bulk."
  moet kunnen wat jij wilt. Het is geschreven voor Outlook 2000 en 2002, maar ik verwacht geen probleem voor 2003.
 • Leuk programma maar die doet dus exact het tegenovergestelde dan de bedoeling is. Deze invoegtoepassing zorgt ervoor dat alle telefoonnummers exact zo worden opgeslagen zoals het normaal in Outlook gebeurt. Inclusief die leestekens (haakjes) en een "0" voor alle kengetallen. En ik wil juist het tegenovergestelde bereiken.
 • data exporteren als csv of iets dergelijks en in Excel importeren, daar een zoek en vervang op loslaten ozdat het juiste format er staat en opslaan als csv en weer importeren?
  PS: misschien kun je de celeigenschappen van excel wel aanapssen dat het in 1 keer goed is, effe proberen…
  maak wel een backup van het adresboek….
 • :oops: Sorry. De broncode van het programma was ook beschikbaar, misschien dat ik daar iets mee kan doen. Moet behalve de haakjes ook de spatie verwijderd worden, of mag +31 555 123123 ook?
 • Ja zoals jij hetb nummer weergeeft is oké

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.