Vraag & Antwoord

Anders (software)

Contactpersonen niet op alfb. volgorde

Anoniem
boshond
5 antwoorden
 • In outlook 2003 staan de contactpersonen niet op alfabetische volgorde maar kriskras door elkaar. Erg onoverzichtelijk. (In het adresboek staan ze trouwens wel netjes op alfabet. Heel vreemd, want het adresboek is op de map contactpersonen gebaseerd.)
  Hoe krijg ik alles weer op alfabetische volgorde?
 • http://office.microsoft.com/nl-nl/assistance/HP052426711043.aspx
 • Bedankt voor je link. :D Helaas begrijp ik helemaal niets van de uitleg van Microsoft :(
  Er staat niets bij over het op alfabet zetten van je lijst contactpersonen. Ook de helpfunctie van outlook zelf is er heel onduidelijk over.
  Rangschikken op bedrijf, leveranciers, of klant, allemaal geen probleem, maar zoiets simpels als op alfabet zetten…. Ik kom er niet uit. (Misschien ben ik aan vakantie toe…)
 • meestal helpt een klik op de naam van de kolom: dus een klik op naam zet de namen in alfabetische volgorde, en een klik op emailadres sorteert op basis van de emailadressen.
 • Bedankt voor de antwoorden. ik ben er zelf achter gekomen wat er aan de hand was.
  Je kunt bvb. Piet Jansen in contactpersonen opslaan als [b:2cf04f61e2]Jansen, Piet[/b:2cf04f61e2] of als [b:2cf04f61e2]Piet Jansen[/b:2cf04f61e2]. Als je hem als Jansen, Piet opslaat, komt hij in de lijst bij de J, maar niet als Jansen, Piet, maar Piet Jansen. In een record staat de voornaam dus altijd eerst, ookal sla je hem op met de achternaam eerst. Vandaar dat Piet toch onder de J stond. Wie het nu nog kan volgen heeft nog geen vakantie nodig… Hoe dan ook: Het probleem is opgelost! :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.