Vraag & Antwoord

Anders (software)

Freeware typecursus

7 antwoorden
  • Hoi iedereen, Weten jullie een Nederlandstalie freeware programma om te leren typen en zo ja waar ik het kan downlaoden ? Als jullie een leuke website weten waar dit mogelijk is, is het ook prima. Het is voor een ouder iemand van rond de 70 jaar die wil beginnen te leren met het omgaan van de computer.
  • En voor jouw een cursus google? http://www.laurens86.freeservers.com/main1.html http://home.planet.nl/~vos00146/educatief.html http://www.learn2type.com/
  • Ik heb bij mijn moeder, op haar 78ste begonnen, gemerkt dat anders dan ik dacht, typen niet het probleem is dat opgelost moet worden. De mails zijn vreselijk maar begrijpbaar en anders altijd een goede reden om de telefoon te pakken. Belangrijker is gebleken werken met de muis en enkele hele concrete stapppen om dingen te doen. outlook start, webpagina openen, url uit de krant naar de computer kunnen overzetten en openen. En vergeet RDP niet... Port 3389 :) groetjes Edmond
  • Hoi iedereen, Bedankt voor de reacties. Ik heb in google zitten zoeken en kwam een programma freeware van schroevers tegen, maar dat is niet echt makkelijk voor een beginner. Ik kwam ook nog een website tegen maar daar zaten allerlei irritante reclame op en pop-up's op. Ik zal eens naar de links kijken.
  • Hoi pdexie, De eerste link van jou had ik gezocht en dat is de pagina met reclame en pop-up's Voor deze doelgroep niet echt handig, aangezien ze toch overal op gaan klikken en voordat je het weet hebben ze allerlei troep op hun computer staan. De tweede link kende ik ook, die is ook niet echt gebruiksvriendelijk die is van schroevers niet echt gebruiksvriendelijk voor een iemand die van niets weet. Die derde kende ik niet maar de persoon in kwestie kent geen Engels dus dat is lastig om zelfstandig te leren.
  • Hoi Edmond Varwijk, Jij ook bedankt voor je reactie. Wat bedoel je precies met: En vergeet RDP niet... Port 3389 E-mailen is inderdaad een volgende stap, muis omgaan kan hij al aardig, is al verslaafd geworden aan Freecel.
  • [quote:d09851f6b8="hulpdienst"]Weten jullie een Nederlandstalie freeware programma om te leren typen? [/quote:d09851f6b8] [quote:d09851f6b8="hulpdienst"] pagina met reclame en pop-up's [/quote:d09851f6b8] Dat zal wel één van de nadelen van een Freeware typcursus zijn. Een typcursus zal toch ergens van betaalt moeten worden. [quote:d09851f6b8="hulpdienst"] (..) niet echt gebruiksvriendelijk (..) [/quote:d09851f6b8] Dat zal dan wel een ander nadeel van een Freeware typcursus zijn. Mag het wellicht toch een niet gratis typcursus op cd zijn? Dan zou je de aanschaf van [url=http://www.comcol.nl/detail/44992.htm]Typcursus – Specials[/url] of [url=http://www.comcol.nl/detail/49771.htm]turbotyping - Mindscape Solution[/url] van Mindscape kunnen overwegen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.