Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

norton ghost 2003

Anoniem
a.tip
3 antwoorden
 • hallo,

  als ik een gekochte pc die reeds geinstalleerd is door de fabrikant,
  hiervan een image wil maken dmv norton ghost 2003, dan start de pc
  opnieuw op en geeft dan een 2 opties:

  1. ghost starten in dos
  2. ghost niet starten, start windows op

  kies je voor 1 dan start de pc ghost op en de zandloper loopt meteen
  vast en de pc bevriest en als ik deze dan opnieuw start dan moet ik met
  behulp van een programma ptedit het een enander aanpassen, als je norton ghost 9.0 gebruikt is dit probleem dan opgelost of weet iemand
  een oplossing

  alvast bedankt
 • Wellicht kun je dit ondervangen door niet vanuit de op je HD geinstalleerde Ghostversie te werken, maar een opstartmedium (bijv. CD) aan te maken, daarmee op te starten en dan je handelingen (Ghost maken of terugzetten) uitvoeren.

  Zo omzeil je het hele Windows en DOSgebeuren en laat Ghost alle handelingen doen.
 • Zoals 'KeesA' aangeeft omzeil je het probleem door op te starten met de Ghost floppy(s) of met een geschikte bootable cd met Ghost.exe erop. Ghost versie 9 kan niet meer een image maken (wel terugzetten) na opstarten vanaf floppy of cd (dus buiten Windows om) voorzover ik weet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.