Vraag & Antwoord

Anders (software)

Word gekloot

Anoniem
andre@home
4 antwoorden
  • ik denk dat iedereen die vaak met Microsoft Word werkt vast wel eens heeft zitten kloten met het krijgen van een figuur op een bepaalde pagina. Het komt bij mij dus vaak voor dat er wel ruimte is op een pagina, maar wanneer je een figuur erheen sleept die op de volgende pagina verschijnt,, dit is btw ook soms met tekst,,. Weet iemand hoe dit komt en vooral hoe het op te lossen is?
    bvd,
  • afgezien van de vreemde naam van het onderwerp zou je (o.a.) de bladspiegel wat groter kunnen maken (bestand, paginaindeling) , of ook de afbeelding wat kleiner door er op te klikken en via een hoekje slepen. Vaak flipt hij dan weer naar de vorige bladzijde als daar ruimte genoeg was. Maar "word" is niet het meest geschikt voor dit soort werk.
  • niet altijd werkt dat (bij mij althans). soms lijkt het ook wel of delen niet gebruikt kunnen worden. Met tekst komt dit ook voor,, dat de tekst die vrij onderaan de pagina getypt wordt (nog binnen de bladspiegel) automatisch naar de volgende pagina verspringt,, waarbij het onderste deel van de eerste en of het bovenste deel van de tweede pagina niet gebruikt wordt.
  • Je moet even wat vinkjes weghalen bij Alinea-eigenschappen - Regels bij elkaar houden en Bij volgende houden

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.