Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Firefox bookmarks kwijt!

Anoniem
Vunce
12 antwoorden
 • Ik werk al jaren met Firefox maar vandaag gebeurde er iets vreemds.
  Na een Windows re-install moest ik opnieuw de Java plugin downloaden om op www.map24.nl de kaarten te kunnen bekijken.
  Nadat ik dat gedaan had kreeg ik een venster voor me waarin stond dat ik een profiel moest kiezen. Default was de enige in de lijst. Toen ik die aanklikte kreeg ik een bericht met 'Default profile is in use, create a new profile'. Dus dat deed ik. En nu ben ik al mijn instellingen, cookies en bookmarks kwijt. En ik kan nergens vinden waar ik weer terug kan naar het default profiel.
  Weet iemand hoe ik mijn bookmarks weer terug krijg?
 • Zoek op je schijf onder 'documents and settings' naar 'bookmarks.html' en neem de grootste die je vindt. je kunt voor de zekerheid ook even een kopie maken van de files die je vindt. Je kunt dit bestand onder je account in 'application data\mozilla\… plaatsen, of importeren vanuit firefox zelf.
 • Ik kan alleen maar een bookmarks.html vinden waar de default bookmarks van Firefox in staan. Niets anders. :(
 • Dan vrees ik dat ie helaas toch overschreven is. Je zou nog eens kunnen kijken met een recovery programma. Je had geen backup van je schijf?
 • staat er geen bookmarks.bak, dat firefox hem gerenamed heeft?
 • Zou inderdaad wel kunnen. Bij mij staan er 4 in de directory.
 • dit moet je even plakken.
  C:\Documents and Settings\thuis\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\oc00kopd.default
  in start uitvoeren
 • Bedankt voor alle tips. Uiteindelijk vond ik in mijn Application Data map twee mappen. Één voor het aangemaakte profiel en één voor het default profiel. Heb de namen van die mappen omgedraaid en nu klopt alles weer.
 • [quote:809e9feb52="Oryx"]Bedankt voor alle tips. Uiteindelijk vond ik in mijn Application Data map twee mappen. Één voor het aangemaakte profiel en één voor het default profiel. Heb de namen van die mappen omgedraaid en nu klopt alles weer.[/quote:809e9feb52]

  Maak voor de zekerheid regelmatig een backup van bookmarks.html
 • Er zijn ook extensies (syncmarks bijv.) waarmee je via ftp ergens online een backup kunt neerzetten.
 • http://mozbackup.jasnapaka.com/
  Is mogelijk een handig hulpmiddel
 • [quote:c1908c057e="gerben"]Er zijn ook extensies (syncmarks bijv.) waarmee je via ftp ergens online een backup kunt neerzetten.[/quote:c1908c057e]
  Dit is inderdaad voor mij 1 van de grootste redenen waarom ik FF gebruik, ik sync mijn bookmarks met een ftp-server, alle bookamrks op mijn werk, thuis op de pc en thuis op de laptop, zijn altijd in sync met elkaar, wat mij betreft de mooiste extensie voor FF :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.