Vraag & Antwoord

Anders (software)

Bittorent, hoe zorg je dat hij verder gaat met downloaden

Anoniem
taco78
4 antwoorden
  • Ik gebruik abc bittorent, ik zette hem vandaag aan en toen zag ik ineens 0,0 % 0 mb van 7 GB. Dus ik d8 wtf, kijk ik op mijn schijf zie ik 500 mb staan. Kijk ik ff verder zie ik dat hij in het mapje met al 500 mb in nieuwe submap heeft gemaakt voor dezelfde torent die 0 mb is. Ik heb de nieuwe map gedelete en toen change location gedaan naar waar die andere files staan maar het programma ziet de torrent nog als 0,0% heb hask check geprobeert maar lijkt niet te werken.

    Edit: hij heeft weer een submap gemaakt.
    Edit2: ok nu maakt hij geen submap in de downloadmap aan (als ik de schijf als locatie selecteer komt hij wel op de goede plek)
  • Zover ik weet maakt Bittorent altijd in het begin een bestand aan met de grootte van het toekomstige bestand. Waarom deze nu 500Mb is weet ik ook niet. Staat er niets in de handleiding van het programma?
  • [quote:3b11591ac2="Vunce"]Zover ik weet maakt Bittorent altijd in het begin een bestand aan met de grootte van het toekomstige bestand. Waarom deze nu 500Mb is weet ik ook niet. Staat er niets in de handleiding van het programma?[/quote:3b11591ac2]nee dat is niet zo nieuwe map is gewoon 0 bytes. Er staan echter wel alle files alvast op je schijf maar met een grootte van 0 bytes. Hij is gaan downloaden en nu is het mapje 200 mb dus laat hem maar lopen :-? wel balen 400 mb met 30 kbps wordt je niet vrolijk van zeker niet als je 7 gb moet :P .
  • Ben je soms een DVD9 aan het binnenhalen ofzo?
    Niet op usenet te vinden?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.