Vraag & Antwoord

Anders (software)

Webcam FTP Software

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hallo,

  Ik ben op zoek naar een freeware programma voor mn webcam.
  Ik wil mn webcam op internet zetten via mn FTP Server.
  Het gaat draaien op een Windows 98 PC… en ik zit achter een router en wil geen poorten open zetten daarom kies ik om de plaatjes te uploaden naar de FTP server..

  Iemand een idee welk programma ?

  Dank

  Freek
 • Kijk eens voor Active Webcam van Pysoft. www.pysoft.com . Is gratis, filmt alleen als er beweging is in een gebied die je instelt. Kan filmen en/of snapshots nemen. Je kan de films/snapshots uploaden naar een website/ftp of lokaal. Draait een eigen webservertje waardoor je via internet je camera kan bekijken (met als optie gebruikersnaam/wachtwoord). Wel even verdiepen in de configuratie om alles goed ingesteld te krijgen, maar dan heb je een stukje software die zeker niet onder doet voor proffesionele webcam-software.
 • Thanks ! Lijkt erop precies wat ik wil hebben.
  Kijk er thuis na.
  Ben nu met mn pa op een netwerkstoring

  Freek
 • Deze kan het ook.
  http://home.rochester.rr.com/woatman/spycam/
 • [quote:90c91f8ed7="gerben"]Deze kan het ook.
  http://home.rochester.rr.com/woatman/spycam/[/quote:90c91f8ed7]
  Ziet er ook goed uit, kan deze alleen snapshots maken of ook filmen? Ik zie in de beschrijving alleen het maken van jpeg's? En heeft hij ook een eigen webserver?
 • Jij hebt het over FTP, en dat is per definitie traag. Je kunt niet streamen via FTP, alleen maar regelmatig een plaatje uploaden. Ik kan je zo niet vertellen of Spycam kan streamen, moet je zelf maar even bekijken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.