Vraag & Antwoord

Anders (software)

Nero installalatie problemen(ernstig)

Anoniem
Count Uilesnor
4 antwoorden
 • Ik wou Nero upgraden naar de laatste versie.
  Maar tijdens het verwerken komt het installatie programma niet verder dan het verwerken van NeroWMPPlugin. Daarna bevriest de gehele pc en is een keiharde reboot(auw!!!) de enigste oplossing, ctrl+alt+delete werkt niet meer.
  Omdat het om de nero windows media player plug in gaat heb ik de media player 10 van het systeem verwijderd en daarna nog een keer geprobeerd.
  Ook deze actie leverde niks op.

  Of ik tijdens de installatie het serie nummer die ik overigens legaal heb aangeschaft invoer of op de knop demo klik is het steeds hetzelfde liedje.

  Ik heb op de site van ahead de beschikbare cleaningstools gedownload en gedraaid.
  Ook de mappen C:\Program Files\Ahead en C:\Program Files\Common Files\Ahead zijn niet meer op mijn systeem aanwezig.

  Nu is mijn vraag:
  Is het nog mogelijk om nero weer draaiend te krijgen of zit er niks anders op dan een totale nieuwe windows installatie.???
 • Je hebt een legale key, ik denk dat je deze vraag het beste bij ahead zelf neer kunt leggen.

  http://www.nero.com/eng/support.php
 • Zet er vrijdag wel een nieuwe harde schijf in(de oude schijf bevat te veel data(alle partities bij elkaar) om er een backup van te maken) en installeer ik windows en alles wel opnieuw.
 • [quote:32edaa9aa6="CBI-FP"]Zet er vrijdag wel een nieuwe harde schijf in(de oude schijf bevat te veel data(alle partities bij elkaar) om er een backup van te maken) en installeer ik windows en alles wel opnieuw.[/quote:32edaa9aa6] maar je heb nog niet antwoord gegeven of de key legaal of illegaal is .
  dat wordt gevraagd

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.