Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kerio Personal Firewall (KPF) Probleem

Anoniem
TomoGreenway
1 antwoord
 • Goeiesmiddags :)

  Ik heb 2 pc's, één met SP2 en één zonder SP1 of SP2 dus. Op beide staan KPF geïnstalleerd. Op de pc mét SP2 staat de nieuwste update van KPF, (4.2.0), op de pc zonder een SP staat een verouderde versie, (Versie 4.0.16 als ik het goed heb.) omdat 4.2.0 niet werkt:

  Nu werkt V4.2.0 perfect op de pc mét SP2, maar op de pc zonder SP2 gaat het niet geheel probleemloos.. Niet geheel, het werkt voor geen meter. Hij gooit hem zo dicht, dat ik geeneens een IP krijg van de DHCP. (Met ipconfig /release krijg ik de melding "dat geen adapter in staat is deze bewerking uit te voeren"). Nu kan ik zoveel trustet zones aanmaken als ik wil, werken wil het niet. Het is dan ook supertraag. via de zoekmachine kan ik niks vinden. Het rare is dat 4.0.16 prima werkt, maar ook een stuk sneller. Ik heb beide KPF legaal (Van XS4ALL) en de windozen ook. (Recovery geblèr) Ik heb op de 2e pc geen SP staan, omdat dat schreeuwend traag is, samen met mijn CoD server. (Het is maar een 1ghz Celeron)
  Nu heb ik daar PcCillin 2004 eropstaan, maar ik vertrouw die firewall niet (Kan je ook niet veel configureren, iets wat ik wel wil)

  Nu hebben meer mensen uit mijn omgeving meer problemen met de laatste update van KPF (M'n vader, en een vriend van mij, daar kreeg hij zelfs de melding dat er een virus zat in kerio-kpf-4.2.0-785-win.exe, of kan het zijn dat er een stuk code was wat de virusscanner (Panda) niet herkende oid? :-? )

  Zijn er meer mensen hier met KPF problemen, of werkt het gewoon niet met een Windows zonder SP? (Ik zie bij de systeemeisen dit ook niet)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.