Vraag & Antwoord

Anders (software)

Flash player wil niet met Firefox

Anoniem
Captain_Kansloos
5 antwoorden
 • Ik surf al geruime tijd met Mozilla Firefox 1.0.4. Wanneer ik op knoppen of links klik op pagina's in Flash dan lukt dit niet. Er gebeurt gewoon niets.

  Ik heb de Flash player al verschillende malen proberen te herinstalleren maar dit helpt niet. Heb ook geprobeerd de Flash player rechtstreeks te installeren in de plugin-map van Firefox. Helaas… tot nu toe heb ik nog steeds geen oplossing.
 • Wanneer je in de adresbalk invult [code:1:38c451b353]about:plugins[/code:1:38c451b353], staat de Flashplayer er dan wel bij? Ik zou BTW trouwens ook even updaten naar FF 1.0.6. Doe wel eerst even een deïnstallatie van 1.0.4, bookmarks e.d. blijven wel behouden. (anders eerst even de inhoud van C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\mapnaam.default\ kopiëren naar een andere lokatie.)
 • [code:1:3130b7672b]Shockwave Flash

  Bestandsnaam: NPSWF32.dll
  Shockwave Flash 7.0 r19

  MIME Type Beschrijving Achtervoegsels Actief
  application/x-shockwave-flash Macromedia Flash movie swf Ja
  application/futuresplash FutureSplash movie spl Ja[/code:1:3130b7672b]

  Bovenstaande vind ik terug in de lijst. Ik neem aan dat de Flash player geinstalleerd is. Firefox is inmiddels geupdate naar de 1.0.6 versie. Ook deze update heeft geen verandering gebracht.
 • Je kunt nog even checken wat er in de lijst staat onder Options>Downloads -> rechtonderin staat een knop Plugins. In de daarop volgende lijst kun je geregistreerde plugins aan- of uitvinken met de rechtermuisknop (op het vinkje). maar ik vermoed dat daar het probleem niet ligt.

  Alternatoieven zijn:
  a) Zoeken op Mozilla/FF fora naar een oplossing.
  b) Alles deïnstalleren, mappen verwijderen, register uitmesten en opnieuw installeren.

  Heb je hier nog wat aan?: http://plugindoc.mozdev.org/faqs/flash.html
 • Hard bedankt voor je hulp! Die link van je heeft me op het goede spoor gezet. Ik heb daar de uninstaller kunnen downloaden voor de Flash player. Vervolgens heb ik de Flash player NIET geïnstalleerd via het pop-up venstertje dat Firefox toont wanneer er een plugin niet gevonden is, maar via de aparte installatiefile. Deze keer werkt de Flash player zoals hij zou moeten werken.

  Bedankt CaptKansloos!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.