Vraag & Antwoord

Anders (software)

RE: Opnieuw opstarten van computer ONGEVRAAGT

Anoniem
sdk
10 antwoorden
 • Hallo,

  Mijn computer start ongevraagt opnieuw op. Hij neemt dan niet te tijd om opnieuw op te starten maar het beeld word zwart en de computer start dan opnieuw op.
  Als de computer dan opnieuw is opgestart dan geeft ie een ERNSTIGE FOUTMELDING. Specificaties:

  BCCode : 100000d1 BCP1 : 87C417AO BCP2 : 00000002 BCP3:00000001
  BCP4 : F7A79983 OSVor : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 768_1

  technische gegevens

  C:Docume~1\FAM~1.WEN\LOCALS~1\Temp\WERcbae.dirool\Mini08120502.dmp
  C:Docume~1\FAM~1.WEN\LOCALS~1\Temp\WERcbae.dirool\sysdata.xml

  WIE HELPT MIJ???

  ik gebruik XP HOME, en draai dagelijks Microsoft AntiSpy, Hitman Pro2, Mcafee.

  WAT IS HET???
 • Kan je in veilige modus opstarten ?
  Indien ja; systeemherstel uitvoeren (ga gerust enkele dagen terug).
  Als dit niet mogelijk is, opstarten van Windows installatieCD en repair uitvoeren.
 • Ok, ik zal je op de hoogte houden iig bedankt.
 • virus?Enige tijd geleden had ik zoiets.
 • dit doet me denken aan een ervaring van mij. ik had dat als ik een spel speelde het beeld zwart werd, de computer opnieuw opstartte en er ook zon melding was. er was iets niet compatible…
 • Heb ook wel eens zoiets gehad maar dat had te maken met het programma mIRC. ik weet niet of je dat gebruikt…zo ja met een nieuwere versie is alles opgelost.
 • Dit heeft de pc van mijn broer ook, hij floepte eerst steeds uit, startte automatisch op en wanneer hij hooguit 30 seconden weer draaide, startte hij weer automatisch op.
  Eerst dacht ik dat het een fout van de grafische kaart of van het beeldscherm was, maar na een ander beeldscherm geprobeerd te hebben, een inwendige stofzuigbeurt en het uitnemen van de grafische kaart (+afstoffen en uitzuigen van het AGP slot) deed hij nog steeds zo raar.

  Nu start hij helemaal niet meer op, het scherm blijft nu ook zwart.

  Ik vermoed dat hij het virus heeft opgelopen wat vanmorgen op de radio in het nieuws was, ongeveer anderhalve week geleden.

  Nu heb ik hier een vraag over:

  Op [i:90def1553a]mijn[/i:90def1553a] pc heb ik gelukkig dit virus niet opgelopen en vandaag is mijn McAfee virusscanner automatisch geupdatet, dus ik denk dat ik nu veilig ben.

  Kan ik nu gewoon de harddisk van mijn broers pc eruit halen, en in mijn pc zetten en dan op die manier zijn schijf ontdoen van dit virus zonder mijn pc te besmetten? Het is volgens mij een bootsector virus.

  Wie weet raad als je pc niet meer toegankelijk is omdat het scherm zwart blijft om het vermoedelijke virus te verwijderen? En: heeft dit virus mogelijk ook het Bios aangetast?

  Ter informatie: zijn pc is na dit incident op mijn verzoek stroomloos gemaakt en afgekoppeld van het thuisnetwerk.
 • 'k Heb al die replies niet gelezen, maar: sterf
  Mag je zelf raden hoe je daar komt en welk vinkje dat ik hier uitgevinkt heb staan ook moet uitvinken (right click @my computer, properties, zo nu hoef je dat niet meer te raden, was wss toch te moeilijk om 2 dingen te raden).
 • Op wiens bericht is dit een antwoord Lodyx?

  In mijn geval is dit nu niet meer mogelijk hoor. Ik zal eerst eens een noodhersteldiskette van mcafee erin stoppen en kijken wat er gebeurt.
 • Heb jij dit topic gestart? Nee, hijack 'm dan ook niet, @wie denk je dat mijn reply was, wie startte dit topic? Juist ja, de TS, ik reply op dit topic, zeg net dat ik geen replies heb gelezen dus ook niets over jouw en je broertje of whatever daar ook mocht staan (zag 't in een flits tijdens scrollen), dus ik reply op topic en dus op 't eerste bericht en dus op de TS. Logisch nadenken zouden ze een vak moeten maken op school.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.