Vraag & Antwoord

Anders (software)

Acrobat Reader

Anoniem
gerben
16 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik zit met een vrij groot probleem.
  Ik heb een website onder mijn hoede, en daar moeten een 560 pfd bestanden op komen te staan. Dit is bij elkaar zo'n 1,8 gigabyte. Daarom wil ik de pfd bestanden laten converteren naar HTML bestanden. Nu heb ik daar het volgende over gevonden,

  [quote:288cbead64]Als je een pdfbestand op lokale media hebt staan, zoals op je hard-drive,
  CD-ROM of internal server, dan kan je het als MIME-attachment versturen.
  Alle geconverteerde pdf-files worden naar de afzender teruggestuurd als
  MIME attachments. Voor platte tekst, mail naar: pdf2txt@adobe.com. Voor
  HTML, mail het attached PDF naar pdf2html@adobe.com. [/quote:288cbead64]

  Dit wil ik dan gaan doen, maar nu weet ik niet wat een MIME -attachment is, en hoe ik die kan maken van een pfd bestand.

  Hopelijk kunnen jullie me helpen.

  Alvast bedankt,

  Groetjes, Mark
 • Mime is een standaard voor de indeling (structuur) van een mailtje. De meeste email programma's gebruiken de overigens Mime. het gaat er dus om dat je een standaard mailtje met een pdf bestand naar dat account mailt, dan wordt het - neem ik aan - omgezet en teruggestuurd. Dat betekend dus dat je 1,8GB aan attachments moet gaan versturen (560 mailtjes)…

  Ik heb al wat gezocht, maar ik vrees dat je anders niet buiten een commerciële converter kunt.
 • Denk je dat het ook helpt, cwa. ruimte vermindering?
 • Wat is de reden dat je ze wilt converteren. Moeten ze online leesbaar zijn? Zoja, dan inderdaad converteren. Zoniet, dan zou ik het laten. Overigens is het wel te hopen dat het "echte" pdf documenten zijn, en niet puur graphics. Dan heb je er qua html nog heel weinig aan.

  Google vindt wel het een en ander aan software, maar ik zie zo geen freeware.

  http://www.google.nl/search?q=convert+pdf+to+html
 • Ja ze moeten online leesbaar zijn.
  Kijk ik beheer een website http://www.tuningstylingpoint.com
  En ziet u het menu? bij bijvoorbeeld de BWM type 3 -…. moet men als iemand er op klikt naar het juiste pdf bestand gaan.
  Hopelijk kunnen jullie me helpen zoeken naar een oplossing.
  Dank je
 • Dan zou ik eens op zoek gaan met die link die ik al gaf. En dan zou ik vooral ook letten op de mogelijkheid van batch conversion. Zou je eens een pdf online kunnen zetten? Dan kunnen behulpzame lieden meedenken en proberen.

  http://www.google.nl/search?q=convert+pdf+to+html

  Overigens werkt het menu erg traag in MSIE, misschien moet je daar nog eens naar kijken. Doet ook erg "zwaar" aan (laadtijd en zo).
 • Ja graag,
  Ik hoop dat jullie wellicht iets kunnen proberen. Ja het menu dara wete ik van, maar de website zit nog in zijn kinderfase, al denk ik dta het komt door de vele opties in het menu.

  Hier staat zo'n pfd bestand.

  http://www.tuningstylingpoint.com/NL_025.pdf

  Hopelijk lukt het jullie.
 • Zo te zien zijn het wel "echte" pdf documenten, ik kan tenminste tekst apart selecteren. Even wat anders: heb je ook over copyright nagedacht. Heb je wel toestemming om deze dingen te publiceren op het web.

  Hier staan er ook wel tussen: http://www.softpedia.com/get/Office-tools/PDF/
 • Staan daar ook comprimeer bestanden bij, die ik kan gebruiken?
  Ik zie alleen maar convert.
 • Wat wil je comprimeren dan?
 • Het pdf-bestand?


  En dnek je als ik het pdf bestand convert to html dat het bestand kleiner is geworden?
 • Dat weet je pas als je het geconverteerd hebt. PDF bestanden zijn normaliter zelf al gezipt, dus veel zal comprimeren niet helpen. Verder bestaan de bestanden voornamelijk uit graphics, en daar valt niet veel aan te comprimeren, tenminste niet zonder kwaliteitsverlies. Maar is dit niet een beetje academisch? Je wilt de boel toch online leesbaar maken, en dat gaat met PDF echt niet lukken.
 • Ja, die wil ik online leesbaar maken, maar een ander probleem is,
  Ik beschik over 250 mb voor de website, en dat gaat met 3mb per bestand niet lukken 3*560bestanden.

  Dus..

  Maar ik wil het wel proberen, dus als jullie nog gratis programma's hebben om het te converteren naar HTML, want mij lukt het niet.

  Alvast bedankt
 • [quote:920fd4512e="Markievh"]Maar ik wil het wel proberen, dus als jullie nog gratis programma's hebben om het te converteren naar HTML, want mij lukt het niet.[/quote:920fd4512e]Zoals Gerben al eerder aangaf (en ikzelf trouwens ook) kunnen wij iig zo snel geen gratis converter programma's vinden. Zowieso is het converteren van PDF naar HTML geen exacte wetenschap; je zal dus door het gegenereerde bestand heen moeten lopen om te kijken of het allemaal nogb wel logisch is qua indeling.
 • Sorry hoor, maar dit is voor een bedrijf, en dan kan er geen 50 euro voor een programma van af? De tijd die jij hier op dit forum aan dit topic hebt besteed, kost hen al ruimschoots meer. En 250 MB te weinig, dan huurt dat bedrijf toch wat meer?

  Als je het naar html converteert, kun je daarna de graphics nog wel wat comprimeren, maar alleen met kwaliteitsverlies. Verder kun je natuurlijk bij gelijke achtergronden etc. deze 1x gebruiken ipv. steeds opnieuw. Maar dat vergt wel enige inspanning van jouw kant.
 • [quote:a82d75a497]Verder kun je natuurlijk bij gelijke achtergronden etc. deze 1x gebruiken ipv. steeds opnieuw. Maar dat vergt wel enige inspanning van jouw kant.[/quote:a82d75a497]

  Wta bedoel je met deze zin?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.