Vraag & Antwoord

Anders (software)

windows media rights manager v7

5 antwoorden
  • Ik wil een legaal gedownload WMA bestand inlezen in Magix cleaning lab 2004 de luxe versie 5 maar krijg de melding dat mijn mediaplayer niet beschikt over windows media rights manager v7 Hoe kan ik dat dan wel inladen ?? Chris
  • Leuk he, dat DRM. Probeer gewoon eens de nieuwste versie van mediaplayer te installeren? Er is meen ik pas een nieuwe uit, van een paar weken geleden.
  • Gerben bedankt voor je reactie, maar ik heb de laatste versie (10) al. Daar kan het niet aanliggen. Daarin kan ik het spul ook beluisteren. Maar het is een wma bestand. & in Magix moet je dat kunnen importeren en omzetten naar een wav bestand. Maar dat importeren lukt niet met die melding erbij.
  • Probeer eens wat anders? http://www.wma-mp3.com/
  • Advanced wma workshop laat in ieder geval het volgende zien: DRM Protected. Windows Media Audio 9.1 192 kbps, 44 kHz, stereo 2-pass VBR En kan het daarna niet bewerken vanwege de codering. Ook niet naar MP3 Ook media-monkey lukt het niet en Audio Conversion Studio geeft dezlfde melding als Magix cleaning lab. Het gaat om het nummer van U2 met paul mcCartney op live8 Wat dus zoveel gedownload is na de uitzending.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.