Vraag & Antwoord

Anders (software)

Musicmatch uninstal

Anoniem
Vax meer
7 antwoorden
 • Laatst kreeg ik een probleem met mij Musicmatch, hij kon namelijk mijn cd/dvd drives niet meer vinden. Omdat ik nogal lui ben en geen zin had om dit probleem via een forum als dit op te gaan lossen heb ik geprobeerd musicmatch te uninstallen. Helaas krijg ik een error waarneer ik hem probeerde te uninstallen, de helft van mij bestanden zijn verdwenen en een paar bestanden bleven staan. Musicmatch kon niet meer worden gebruikt

  Het probleem is dat ik musicmatch niet kan instaleren voordat deze bestanden weg zijn gehaald. Ik heb de bestanden opgezocht en geprobeerd ze te verwijderen (gewoon in de prullenbak). De bestanden kunnen niet van mijn computer worden verwijderd doordat er een "cyclische redundantiecontrole" fout is.

  Het gaat om de volgende bestanden:

  Mmc3.dll (toepassingsuitbreiding)
  OstaGen.dll (" ")
  ResourceObeject.dll (" ")
  Stingray.dll (" ")

  Ik heb geen idee wat ik moet doen om deze bestanden van mij computer af te halen. En zodoende musicmatch weer te kunnen instaleren.

  Hopelijk weet iemand het, gegroet Max Vergeer
 • Ik geloof dat dit te maken heeft met beschadigde sectoren of fouten in het bestandssysteem. Je zou een schijfcontrole kunnen uitvoeren en deze sectoren kunnen laten repareren. Dan moet je naar de eigenschappen van station C gaan en dan tabblad [i:b22e8dcb7b]Extra - Foutcontrole[/i:b22e8dcb7b], dan zet je daar de vinkjes aan. De controle kan dan alleen niet worden uitgevoerd omdat het station in gebruik is maar bij de eerste vlgende start wordt hij dan uitgevoerd.
 • Ok, ik zal het proberen
 • De schijfcontrole heeft enigszins geholpen helaas heb ik nu het volgende probleem.

  Mmc3.dll is nu verdwenen, alleen de rest (ostagen.dll, resourceobject.dll en stingray.dll) zijn er nog. Als ik hun nu probeer te verwijderen, krijg ik de volgende foutmelding:

  "Kan stingray niet verwijderen. De toegang is geweigerd

  Controleer of de schijf vol of tegen schrijven beveiligd is ofdat het bestand nu in gebruik is."

  Volgens mij is het bestand niet in gebruik aangezien in musicmatch niet kan openen. Ik ben zelf beheerder van deze computer dus ik kan volgens mij gewoon alles doen wat ik wil.

  Ik ben ondertussen minder lui geworden en me vader die wil wel weer met musicmatch muziek luisteren. (hij is aardig boos op mij geworden aangezien ik er niets aan kan doen dat musicmatch eropeens mee ophoud.)


  Alsjeblieft laat hier eeen uitweg voor zijn…..
 • die dll´s worden geladen bij opstarten en kunnen om die reden niet verwijderd worden. probeer het eens in veilige modus…., dan wordt nl windows zo kaal mogelijk opgestart.
  lukt het trouwens nu wel om mmjb opnieuw te installeren?
 • Nee, het lukt niet omdat hij bij het instaleren zegt dat stingray.dll in de weg staat, niet vervangen kan worden ofzo. Het komt er op neer dat ik stingray.dll moet verwijdren wil ik musicmatch opnieuw instaleren.


  Hoe start ik op in veiligheidsmodule?
 • bij de meeste pc´s lukt opstarten in veilige modus door meteen na het aanzetten een aantal keren op f8 te drukken, waarna een menu´tje hoort te volgen met o.m. de optie: opstarten in veilige modus.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.