Vraag & Antwoord

Anders (software)

Ned spellingscontrole in Eng. Wordversie

4 antwoorden
  • Is het mogelijk en hoe (waar en welke bestanden downloaden) om een Ned. spellingscontrole in een Eng. Wordversie te gebruiken? ik dacht dat het iets te maken had met de taal en toetsenbordinstelling, (de klok horen luiden.....). Hoor/zie het graag. Joost :roll:
  • Komt nu het klepeltje. In de engelse versie van word zit geen nl spellingcontrole. Deze moet je apart aanschaffen bij Microsoft. (Proofing tools)
  • [quote:052ad40204="PC1"]Komt nu het klepeltje. In de engelse versie van word zit geen nl spellingcontrole. Deze moet je apart aanschaffen bij Microsoft. (Proofing tools)[/quote:052ad40204]Hoe kan dat nou? :o Ik kan met Word 2003 SP1 ook gewoon Engels (Franse) tekst laten controleren op spellingsfouten en kan in de Engels versie niet eens een Nederlandse tekst nakijken? erg vreemd :-? Je kunt gewoon via "Extra" --> "Taal" --> "Taal instellen" en kun je ieder gewenste taal instellen lijkt mij! :wink:
  • In office 2000 kan in de engelse versie alleen maar engels en frans en dus geen nederlands. Mogelijk in versie 2003 anders?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.