Vraag & Antwoord

Anders (software)

Synchroniseren Outlook

6 antwoorden
  • Bestaat er een mogelijkheid om de agenda van Outlook 2002 (onderdeel van Office XP) via een thuisnetwerk te synchroniseren tussen Desktop en Laptop.
  • Het is misschien niet de manier die je bedoelt maar je kunt het snel doen door het .pst bestand te kopieren en dan plakken in de map op je laptop. Word alles plus je e-mails gekopieerd. Ik weet dat er een automatische optie is maar weet deze niet te zitten dus mensen die dit weten laat het weten !
  • .. je deelt de map waar die pst file in staat over het netwerk. kan je die dan niet laten openen door outlook
  • Bedankt voor jullie reaktie. Wanneer ik de map Outlook in Doc en Settings de mogelijkheid tot delen over het netwerk geef op de desktop, krijg ik bij het importeren in Outlook op de laptop de melding dat ik niet de juiste rechten heb om deze map te openen terwijl ik wel werk onder het beheerdersaccount van de laptop (ik zie de map wel onder netwerklocaties).
  • Heb intussen het probleem met de rechten opgelost. Echter als ik dmv importeren in Outlook het bestand Outlook.pst open, kan ik aangeven welke bestanden ik wil importeren (in dit geval agenda.pst). Vervolgens wordt dit bestand gedownload maar ik zie in de agendafunctie van Outlook niet de resultaten. Er worden geen nieuwe agenda items weergegeven.
  • Buiten Outlook om kun je een simpel synchronisatieprogramma gebruiken en daar alleen de Outlook directory laten synchroniseren VAN je desktop NAAR je laptop. Als je een snelkoppelingetje maakt op je laptop naar die synchronisatie en die uitvoert voordat je je Outlook op je laptop start, ben je altijd up-to-date. Wel is het dan zo dat ook de andere Outlook elemeneten van desktop naar laptop worden gesynchronideerd. Ik ken geen methode om alleen de agenda over te zetten. http://www.2brightsparks.com/downloads.html en dan de freewareversie is een fijn instelbaar en volledig te automatiseren progje hiervoor.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.