Vraag & Antwoord

Anders (software)

un installen Norton onmogelijk

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Ik heb Norton antivirus op mijn pc, deze is nog 10 dagen geldig. Nu wil ik er een andere virus scanner opzetten. Maar ik kan Norton niet verwijderen. Niet in het configuratie scherm en niet met een un instal functie van Norton zelf. Hoe kan ik dit wel doen. Want als ik twee virus scanners naast elkaar laat draaien krijg je conflicten. Wie helpt mij uit de brand.

  Mijn pc draait op Windows XP.

  Alvast bedankt.

  jan-Willem
 • Heb je symNRT al geprobeerd? Kijk wel even dat je de juiste versie gebruikt. Deze die is voor 2004/2005. Wat voor foutmelding krijg je?
 • Dank je, ik ga het zo eens proberen.
 • [quote:3f29799872]Ik heb Norton antivirus op mijn pc, deze is nog 10 dagen geldig. Nu wil ik er een andere virus scanner opzetten. Maar ik kan Norton niet verwijderen. Niet in het configuratie scherm en niet met een un instal functie van Norton zelf. Hoe kan ik dit wel doen. Want als ik twee virus scanners naast elkaar laat draaien krijg je conflicten. Wie helpt mij uit de brand.[/quote:3f29799872]
  Op onderstaand forum wordt aangegeven hoe je NAV kunt verwijderen.

  http://forums.telenet.be/breedband/showthread.php?s=&threadid=29640

  Overigens is dit een prima forum, ook hier kun je veel leren en kun je mensen helpen.
  Heel prettig is ook dat je een gedeelte van de vraag al kunt lezen zonder het bericht te openen. De onderwerp regel zegt soms helemaal niets omtrent de bedoeling van de vraag.

  Misschien iets voor dit forum om dit ook op te nemen als het technisch kan uiteraard.
 • [quote:ef9d7ddf9b="gertcor"]
  Heel prettig is ook dat je een gedeelte van de vraag al kunt lezen zonder het bericht te openen. De onderwerp regel zegt soms helemaal niets omtrent de bedoeling van de vraag.

  Misschien iets voor dit forum om dit ook op te nemen als het technisch kan uiteraard.[/quote:ef9d7ddf9b]Zo iets moet je gewoon even in het Feedback Forum plaatsen. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.