Vraag & Antwoord

Anders (software)

nero: problemen om multisessie dvd's te branden

Anoniem
peter123
6 antwoorden
  • Ik heb een reeks videofragmenten gebrand op dvd dat is me gelukt, daarna heb ik nog een tweede reeks gebrand maar ik kan de nieuwe videofragmenten niet openen (ik heb wel de dvd nog open staan voor een volgende sessie die ik bijgevoegd heb). Deze laatste reeks kan ik enkel in de brander waarmee ik de dvd gemaakt heb zien en ik kan ze ook niet openen, ook niet terug kopiëren naar harde schijf en mij pc loopt vast als ik erop dubbelklik ondanks dat ik de dvd nu wel heb afgesloten (finalize dvd). Zijn alle bestanden reddeloos verloren? Wat doe ik verkeerd?
  • Waarschijnlijk kun je de bestanden nog wel redden met isobuster. Bij mijn weten wordt multisessie op dvd niet echt uitgebreid en probleemloos ondersteund.
  • Ik heb geprobeerd de bestanden die niet gingen te extracten met isobuster maar gaf zoals te verwachten fouten aan. Ik heb nog nooit isobuster gebruikt dus ik weet niet of dit de manier is om de bestanden terug te recuperen van de dvd.
  • Met isobuster kun je alle sessies benaderen. Handig als je bijvoorbeeld vorige sessies 'gewist' hebt, of als ze anderszins niet te benaderen zijn. Als je tweede sessie niet goed gegaan is, vrees ik dat die bestanden niet meer te redden zijn. Of iig niet met isobuster. Er is wel speciale recovery software voor cd's en dvd's. Kan zo niet echter op een titel komen.
  • na het branden van iedere sessie kreeg ik telkens het venstertje succesfuly burned
  • Ik laat voor de zekerheid ook altijd verifiëren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.