Vraag & Antwoord

Anders (software)

VBscript om een lokale printer te installeren

3 antwoorden
  • Hallo, ik heb een VBscript nodig wat zonder tussenkomst van een gebuiker een printer (lokaal) installeerd op de LPT1. Er word eerst een MSI gedeployed naar de pc met daarin het inf bestand. Daarna wil ik een printer toevoegen maar zonder tussenkomst van de gebruiker. misschien kunnen jullie mij helpen? (ik hoop dat het in het goede forum staat) alvast bedankt ScreenXXL
  • [quote:e4e01ff0fa="screenxxl"]ik heb een VBscript nodig wat zonder tussenkomst van een gebuiker een printer (lokaal) installeerd op de LPT1.[/quote:e4e01ff0fa] Je hebt wel [url=http://www.google.com/search?hs=wPQ&hl=en&lr=&newwindow=1&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=install+local+printer+using+vbs&btnG=Search]gezocht [/url] hoop ik? En bij [url=http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/script56/html/vbscripttoc.asp]Microsoft[/url] de VBScript reference doorgespit? Enniewee, [url=http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/script56/html/wsmthaddprinterconnection.asp]hier[/url] vind je een voorbeeld, ervan uitgaande dat de printer een remote printer is, die je lokaal gekoppeld wilt hebben.
  • het is een softwarematige printer (een pc-fax). hiermee kun je printen naar de echte printer (fax) en die stuurt ze door via de telefoonlijn.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.