Vraag & Antwoord

Anders (software)

wel dvd+RW geen dvd+r met dvdshrink

Anoniem
gerben
1 antwoord
 • Hoi,

  Ik heb net een dvdbrander op mijn pc. Als ik met dvdshrink dvd's kopieer naar dvd+RW werkt het gewoon. (kopieert het naar harde schijf, daarna direct naar RW). Dit heb ik met diverse dvd's uitgetest en werkt perfect! incl. de extra menu's op de dvd.

  Vanmiddag heb ik een andere dvd op dezelfde manier gekopieerd naar dvd+R. Het wordt wel op de harde schijf opgeslagen. Maar niet op de dvd+R. Heb het opnieuw gedaan geprobeerd door op een "2de" schijf alles vanaf de hd direct naar de dvd+R te branden als "image branden naar schijf", maar hetzelfde effect: als je dvd in de dvdspeler stopt. Krijg je melding dat er geen schijf in de speler zit. Terwijl je wel aan het icoontje ziet dat de schijf er in zit.

  Ik gebruik Nero StartSmart van Nero 6 met nero express. Dus niet nero burning rom erbij. (nu ik dit noteer zie ik opeens dat ik kan kiezen tussen cd/dvd en dvd en dat scheelt aan mogelijkheden. kies ik voor video kan ik dvd-video bestanden branden). Maar wil 1st advies voor ik mijn 3de schijfje ga verknallen.

  PS: het is voor eerst in mijn leven dat ik dit doe, dus helemaal geen verstand van hoe dit werkt. Want ik lees hier wel reacties op forum over een ander programmaatje wat kopieerbeveiliging er afhaalt maar hoe dat nou samen werkt etc. snap er niks van :o

  Alvast bedankt!
  groetjes

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.