Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

[Excel 2k] sorteerknop maken en regels/kolommen vastzetten

kid jansen
2 antwoorden
  • ik heb twee vragen over Excel, het zit zo, mijn vader maakt op z'n werk gebruik van Excel 2000. In de Excel bestandjes die hij gebruikt is het zo gemaakt dat hoever je ook naar beneden scrollt, je altijd regel 1 blijft zien (dus het kan best zijn dat je regel 1, 1061, 1062, 1063, enz. ziet) en idemdito met zijwaarts scrollen, dan blijven kolom A-D altijd staan en vanaf E scrollt dan.

    Hoe doe ik dit, dat je regels en kolommen in je beeld vastzet en dat deze dus niet meescrollen?

    Dan nog een vraag, in regel 1 heeft hij in elke kolom een knop om te sorteren (oplopend/aflopend), dit voor zowel met kolommen met alleen maar letters als voor kolommen met alleen maar cijfers. Hoe maak ik zo'n sorteerknop aan?
  • Vraag 1: via vensters en dan titelblokkering. Alle kol. links en rijen boven de cursor worden vastgezet.

    Vraag 2: via celeigenschappen en lijstmaken.

    Heb dit welliswaar in 2003 versie maar zal niet veel verschillen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.