Vraag & Antwoord

Anders (software)

programma naar andere pc

Anoniem
Passer
5 antwoorden
 • Hallooooo !

  Ik kocht enkele programma's op internet, die ik moest downloaden en installeren op mijn pc.
  De pc, die ik nu heb is zo verouderd, dat ik deze week een nieuwe krijg. Is het mogelijk, om de programma's, die ik gedownload heb op mijn nieuwe pc te zetten ? Ik denk, wanneer ik eenmaal iets geïnstalleerd heb, dingen moeilijk zijn terug te vinden, omdat van alles her en der op de pc kan staan. Of heb ik het mis ?
  Misschien kan iemand me helpen.

  Groetjes……….Theo
 • zolang de installatieprogramma´s van de bewuste applicaties nog hebt, is er niets aan de hand: overzetten naar je nieuwe pc en daar installeren.
  overzetten van mappen met programma´s zal niet succesvol zijn, omdat overal en nergens de voor dat programma noodzakelijke gegevens en bestanden kunnen staan: registervermeldingen, dll´s etc.
 • Moet trouwens ook al heel raar zijn, als die programma's niet meer terug zijn te vinden op het internet.
 • Je hebt die programma's GEKOCHT via internet. Je hebt dus waarschijnlijk naast het gedownloade intallatie-programma ook registratie-gegevens gekregen. Beide heb je nodig om de programma's op je nieuwe PC te installeren.
 • Klopt ik heb mailtje gevonden met registratie gegevens. Gelukkig niet verwijderd. Ik zal deze firma's vragen of ik het programma opnieuw mag downloaden. Ben benieuwd of ze dat doen………

  Theo

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.