Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Pico2000 audio driver blokkeerd systeem geluiden???

wildervanksterdallen
5 antwoorden
  • Hallo,

    Ik had voorheen ook al een keer dit probleem gehad, dat ik geen systeemgeluiden meer te horen krijg van bijvoorbeeld een foutmelding van windows.
    Onder geluiden in het config.scherm kan je bijvoorbeeld controleren of de systeem geluiden werken.
    Ik kan een geluidsbestand selecteren, maar niet afspelen, het playknopje blijft lichtgrijs, dus werkt niet.
    Dit werkt niet meer sinds ik net een nieuwe DVR kaart heb geinstalleerd met de software Pico2000.
    Hij installeerd automatisch audio en video drivers, welke ik ook terug kan vinden in apparaatbeheer.Tussen de drivers van mijn geluidskaart.
    De vorige keer toen ik dit probleem had heb ik windows opnieuw geinstalleerd omdat ik er niet achter kon komen waardoor het niet meer werkte, nu weet ik het dus wel en dus de kaart verwijderd en de audio drivers uit apparaatbeheer.
    Pc opnieuw opgestart maar niet werken.
    Ik heb de systeemgeluiden nodig omdat anders mijn alarmsignaal van de dvr kaart ook niet werkt.
    Op de een of andere manier zorgt de kaart er dus voor dat de geluiden niet meer werken??
    Heeft iemand enig idee hoe dit op te lossen is?
    Mijn dank voor de eventuele reacties!

    Windows XP Pro.
    2GHz, 512Mb.
    64Mb video
    Onboard audio
  • Is niet het verkeerde apparaat als standaard geïnstalleerd bij de diverse instellingen op de tabbladen van "Geluiden en audioapparaten" in het configuratiescherm?
  • "C media device" geselecteerd net zoals altijd.
    Dat is toch ook vreemd, voorheen werkte dat dus gewoon en nu niet meer met dezelfde instellingen.
  • Ik neem aan dat de devices ook niet gedempt staan. (Dan heb je ook geen geluid)

    Verwijder al je audio apparaten en start Windows opnieuw op. Dan worden die audio-apparaten opnieuw genstalleerd.
  • Nee, wat ik al aangaf niets staat gedempt.
    Ik ga nogmaals alles verwijderen en opnieuw opstarten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.